Spektakulær trader: Her er 10 aktier, jeg satser på

Udgivet: 29. december 2016

Den spektakulære svenske trader, Andreas Hurtig, gav sig selv en udfordring den 1. december: I løbet af en måned ville han analysere over 100 aktier via youtube og til sidst sammensætte en portefølje på 10 aktier, som han håber vil give ham mindst 20% i afkast i løbet af det næste år. Nogle af analyserne har vi bragt her på daytrader.dk, men nu er Andreas Hurtig afsluttet sit udfordring, og har udsendt den sidste video, hvor han offentliggjort de 10 aktier, han vil satse på.

Andreas Hurtig er svensk, men bor i øjeblikket i Danmark og er medejer af Daytrading.se, der er en del af netværket under daytrader.dk. Andreas Hurtig er af indehaver af en af verdens højeste IQ’s (178), og han optræder jævnligt i Dagbladet Børsen. Blandt andet i artiklen ”Hyperintelligente Andreas Hurtig daytrader svenske aktier med succes”.

Du kan få gratis undervisning i trading af Andreas Hurtig som en del af Tradingeksperimentet under daytrader.dk. Du kan også læse mere om ham på daytrading.se.

Du kan se videoen herunder, hvor Andreas Hurtig fortæller om sit valg af aktier til sin portefølje. Aktierne er som følger:

Activision Blizzard inc (Amerikansk)
Africa Oil (svensk)
Besqab (svensk)
Betsson B (svensk)
Dometic Group (svensk)
Mobileeye NV (amerikansk)
Raybased (svensk)
Starbreeze B (svensk)
Swedish Orphan Biovitrum (svensk)
Take-Two Interactive Software Inc (amerikansk)

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos MarketsX Se mere her

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel