Peter Garnry: Vælg de rigtige aktier i 2017

Udgivet: 28. december 2016

Saxo Banks aktiestrateg Peter Garnry udvikler strategier, der skal forsøge at slå aktiemarkedet. Nu kan du booke en plads til et særarrangement, hvor Garnry løfter lidt af sløret for, hvordan hans og hans team sammensætter en succesfuld portefølje. Oplægget foregår online den 4. januar klokken 20:00 under daytrader.dk. Der er endnu ledige pladser.

Oplægget er et must, hvis du skal vælge de rigtige aktier i et 2017, der ser ud til at blive et særdeles turbulent år.

Arrangementet er en del af Tradingeksperimentet under daytrader.dk. Tilmeld dig her og få besked om, hvordan du får tildelt en plads til denne lektion med Garnry.

peter-garnry

Peter Garnry er aktiestrateg hos Saxo Bank. I 2016 blev han ansvarlig for den afdeling i Saxo Bank, der arbejder med computermodeller i forhold til de finansielle markeder. Peter Garnrys team producerer handelsstrategier og analyserer det samlede aktiemarked samt enkeltaktier ved hjælp af avancerede statistiske modeller og algoritmer. Peter Garnry optræder jævnligt på store internationale finanskanaler såsom CNBC og Bloomberg.

Særarrangementet med Peter Garnry er en del af Tradingeksperimentet under daytrader.dk.  Tilmeld dig her og få besked om, hvordan du får tildelt en plads.

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel