Stadig lang i guld trods brud

Udgivet: 21. juli 2016

Guldprisen bryder under det 20 dages glidende gennemsnit. Trenden er op selvom der lige nu er lidt pres på prisen for guld. I nedadgående retning er der støtte ved først det 50 dages glidende gennemsnit og desuden ved tidligere brudt modstand i 1.300. Et brud her under vil være et lille svaghedstegn. Dog holder jeg indtil videre fast i mit stop for min long i 1.250, da jeg godt vil have lidt mere profit i mit køb før stop flyttes op. I opadgående retning er der i første omgang mål og modstand ved psykologiske 1.400.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Kurs i dag: 1.319
Target: 1.400
Stop: 1.250
Trend kort: ↑
Trend lang: ↑

Jeg er gået long guld med bruddet over 1.300. Target ligger i første omgang i 1.400 – men guld kan gå langt højere hvis uroen på de finansielle markeder genopstår. Stop lægger jeg i 1.250.

 

Guld på dagsgraf
Guld på dagsgraf

 
arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel