Sundhedshjælper tredobler sin løn på trading

Udgivet: 18. august 2022

Månedslønnen er af steget med faktor x3 siden den tidligere Social- og sundhedshjælper Anders Dall sagde sit job op og i stedet valgte at gå all in på trading.

”Jeg bruger 4-5 timer om dagen på at trade, og det er virkelig blevet en passion for mig,” siger Anders Dall, der handler hjemme fra privatadressen i Herfølge.

Det hele startede så småt i 2016, hvor Anders Dall vandt en Ipad Air ved en mindre tradingkonkurrence hos daytrader.dk. Det gav for alvor blod på tanden, og siden byggede Anders sin egen strategi, der nu er suppleret med den såkaldte Pipnotic-software udviklet af den engelsk/danske trader Sarid Harper.

Begge dele giver nu en stærkt antal vindende handler.

Anders Dall ved sin tradingstation

”Jeg har set en masse videoer omkring Sarids indikator, og det er virkelig været inspirerende. Samtidig har Sarid været rigtig god til at hjælpe mig,” siger den 41-årige trader og familiefar, Anders Dall.

Sarids indikator udpeger særlige zoner i kursgrafen, hvor sandsynligheden er større for, at kursen fortsætter i en bestemt retning, og kombineret med Anders’ eget blik på graferne, giver systemet nu et stabilt afkast.

”Selvom man har en god indikator, skal man aldrig slå hjernen helt fra. Jeg laver typisk mine analyser på en firetimers graf, og hvis indikatorens signaler giver mening i forhold til f.eks. trenden i markedet, så tager jeg handlen, og det går rigtig godt,” forklarer Anders Dall.

Han har nu levet godt af trading i halvandet år, og strategierne bliver bare bedre og bedre. Indskuddet har han forstørret ved hjælp af et såkaldt Prop trading-firma, og det betyder, at et afkast på 2-8% om måneden nu er rigeligt til, at Anders Dall både kan hæve en god løn hver måned og også kalde sig professionel trader.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Før sommerferien blev Anders’ kone tilmed så fascineret af ægtefælles præstationer på markedet, at hun nu også har kvittet sit job og kastet sig ud i livet som trader.

”Hun er egentlig uddannet kemiker, men her på det sidste kan hun nu også kalde sig profitabel trader,” siger Anders Dall.

I nedenstående webinar fortæller Anders Dall præcis, hvordan han handler med Sarids indikator.

Del denne artikel