Uge 46: Investorerne søger at sælge

Udgivet: 15. november 2015

Mod den kommende uge 47: I uge 43 viste Hans-Henrik Nielsens signaler, at indekserne ville stige, og i ugerne efter var der også en ganske pæn optur. Men nu indtræder bekymringen, ifølge Hans-Henrik Nielsen, igen.

Det er tre måneder siden, at der sidst var en top i C20 Cap, og nu viser F/H-indekset, at en ny top er ved at være afsluttet, og at markedet skal ned igen. Det betyder teoretisk set, at aktiehandlerne i den kommende uge vil kigge efter en undskyldning for at sælge. Hvis det begynder at gå ned i de kommende dage, spår Hans-Henrik Nielsen, at indekset skal ned og teste 900, måske endda længere ned.

De samme negative tegn præger, ifølge HH, også de øvrige nordiske indeks. I Norge er indekset ligefrem brudt ned igennem de 50 dages glidende gennemsnit.

Generelt er de store markeder præget af nervøsitet i øjeblikket. Store, gode nyheder vil kunne vende billedet, men investorerne har sandsynligvis fokus på de negative historier i øjeblikket, og enkelte dårlige nyheder kan give aktiehandlerne et undskyldning for at sælge ud.

hans-henrik-nielsen

Hans-Henrik Nielsen samarbejder med daytrader.dk. Han leverer flere daglige analyser af markedet og de store indekser via sin side: www.markettimer.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel