Vælg handelsplatform til Kickstart-forløbet

Udgivet: 10. maj 2020

Som trader skal man bruge en handelsplatform, der egner sig til aktiv trading i form af daytrading og swingtrading. Daytrader.dk har brugt lang tid på at undersøge forskellige handelsplatforme og dernæst opbygge en relation til nogle af folkene bag.

Vi er endt med at anbefale nedenstående EU godkendte handelsplatform for deltagerne i dette Kickstart-forløb. I øjeblikket kan du derfor kun vælge den platform. Som deltager i Kickstart-forløbet er det obligatorisk at vælge denne platform, da handelsplatformen har valgt at sponsorere forløbet. Kickstart-forløbet indeholder blandt andet videoer med nogle af Danmarks mest profitable tradere og udgifterne hertil er blandt andet blevet muligt via sponsoratet.

Som deltager i Kickstart-forløbet skal du vælge følgende platform:

>>>>>>Markets 

Du kan herunder læse mere om platformen, og om hvordan du tilmelder dig. Du skal benytte et link her fra denne side for fortsat at være med i Kickstartforløbet. Du behøver ikke beslutte dig lige nu, men i løbet af den næste tid er det klogt at vælge platform, hvis du har lyst til at prøve kræfter med arbejdet som daytrader.

star
Markets.com er en EU godkendt handelsplatform, som både egner sig til aktive tradere, som gerne vil handle gearede produkter i form af CFD´er dermed også kunne shorte samt almindelige investorer, som gerne vil handle helt almindelige aktier. Man kommer lynhurtig i gang, og graferne vises flydende og indeholder gode muligheder for teknisk analyser. Hos Markets kan man handle en lang række aktivtyper såsom aktieindeks, råvarer, valutakryds, kryptovaluta og en lang række likvide aktier, som både kan handles som almindelige aktier og som CFD´er. Et andet væsentligt forhold er, at man kan ikke tabe mere end sit indskud hos Markets og at man er dækket op til 20.000 EUR i tilfælde af økonomisk uføre hos Markets. Det er en god sikkerhed. Som ny kunde kan man endvidere handle almindelige aktier kurtagefrit de første 3 mdr. Du kan evt. læse vores grundige anmeldelse af Markets her.

>>>Sådan bliver du kunde hos Markets (min. indskud for Kickstart-forløbet: 2500 danske kroner)

star

 

Hvis du gerne vil vide mere om CFD-handel, herunder f.eks. om den væsentlige risiko, som er forbundet med gearing, kan du læse mere her.

 


Sådan opretter du dig som kunde hos Markets

1. Klik på dette link hos Markets.com, skriv din emailadresse og vælg et password og tryk på “Tilmeld dig nu”. BEMÆRK, at layout hos Markets kan have ændret sig siden nedenstående guide blev lavet. Principperne er dog stadig helt de samme.

 

2. Du skal herefter svare på forskellige spørgsmål om dig selv, din finansielle stilling, erfaring og kendskab til finansielle produkter mv. Når der spørges efter et TIN-nummer, skal du oplyse dit CPR-nummer. Du skal også i – lighed med alle andre platforme og banker – indsende legitimation, som bekræfter din identitet.

 

3. Undervejs i registeringen bliver du bedt om at indsætte penge, som du kan bruge til at handle for. Hvis du har brugt ovennævnte link skulle du gerne have fået en konto i danske kroner. Vi anbefaler, at man overfører danske kroner for eksempel 5000 kroner via et dansk betalingskort eller en bankkonto i danske kroner. Når overførslen er godkendt vil du kunne handle på platformen. Hvis du ikke overfører penge med det samme, kan du sagtens se platformen nærmere an og evt. forsøge dig med demokontoen. Du kan altid overføre penge på et senere tidspunkt.

Når du åbner den webbaserede handelsplatform vil den fx se således ud: (Bemærk, at layout kan have ændret sig siden denne guide blev lavet. Principperne er dog stadig de samme).

4. Du kan åbne en position ved at trykke “køb” eller “sælg” ud for de angive instrumenter eller du kan søge specifikke frem. Når dy trykker kommer et vindue op, hvor du kan vælge størrelsen af din position samt retning. Læg mærke til, at du med det samme kan se din eksponering i det givne instrument. Hvis du vil købe hvad der svarer til 100 aktier i Danske Bank, skal du blot angive 100 kontrakter (aktie-CFD´er) i handelsvinduet for Danske Bank. Af nedenstående billede kan man se, at det vil kræve en såkaldt margin på ca. 2.218 kroner. Dette er den sikkerhedsstillelse, som platformen reserverer fra dit kontantindestående. Eksponeringen er 100 * 109,3 = 10.930 kroner. Der kommer mere omkring dette i de mails, du modtager i Kickstart Din Daytrading.  Det kan være en god idé, at foretage nogle handler på demokontoen for at få en fornemmelse af, hvordan marginkrav/eksponering og gearing hænger sammen.

 


Efter kontooprettelse og funding af din konto er du klar til det videre Kickstart-forløb.

Du har nu taget det første skridt i retning af at blive daytrader. Nu skal du blot blive fortrolig med platformen og få foretaget de første handler. Du bør dog udvise forsigtighed i starten og ikke geare for voldsomt fx ved at handle med små eksponeringer.  Når du har indsat penge, kan du give os besked igennem denne formular. På den måde kan du følge Kickstart-forløbet fra start til slut og se alle de interessante videoer fra vores professionelle tradere.

 

 


image_pdfimage_print
Del denne artikel