Gennemgang af handelsplatform til Kickstart-forløbet

Udgivet: 10. maj 2022

Som trader skal man bruge en handelsplatform, der egner sig til aktiv trading i form af daytrading og swingtrading. Daytrader.dk har brugt lang tid på at undersøge forskellige handelsplatforme og dernæst opbygge en relation til nogle af folkene bag.

Vi er endt med at anbefale nedenstående EU-godkendte handelsplatform for deltagerne i dette Kickstart-forløb. I øjeblikket kan du derfor kun vælge den platform. Som deltager i Kickstart-forløbet er det obligatorisk at vælge denne platform, da handelsplatformen har valgt at sponsorere forløbet. Kickstart-forløbet indeholder blandt andet videoer med nogle af Danmarks mest profitable tradere og udgifterne hertil er blandt andet blevet muligt via sponsoratet.

Som deltager i Kickstart-forløbet skal du vælge følgende platform:

>>>>>>Markets 

Du kan herunder læse mere om denne handelsplatform, og om hvordan du tilmelder dig. Du skal benytte et link her fra denne side for fortsat at være med i Kickstartforløbet. Du behøver ikke beslutte dig lige nu, men i løbet af den næste tid bør du åbne en konto, hvis du har lyst til at prøve kræfter med arbejdet som daytrader.

Markets er en EU-godkendt handelsplatform, som er hjemmehørende i Irland. Platformen egner sig både til aktive tradere, som gerne vil kunne handle en lang række gearede instrumenter i form af CFD’er dermed også kunne shorte samt almindelige, nye tradere, som gerne vil i gang med at handle aktier og andre instrumenter med gearing. Man kommer lynhurtig i gang, og graferne vises flydende og indeholder gode muligheder for tekniske analyser. Hos Markets kan man handle en lang række aktivtyper såsom aktieindeks, råvarer, valutakryds, kryptovaluta og en lang række likvide aktier, som kan handles som CFD’er. Et andet væsentligt forhold er, at man kan ikke tabe mere end sit indskud hos Markets, og at man er dækket op til 20.000 EUR i tilfælde af økonomisk uføre hos handelsplatformen. Det er en god sikkerhed. Du kan evt. læse vores grundige anmeldelse af Markets her.

>>>Sådan bliver du kunde hos Markets 

star

Hvis du gerne vil vide mere om CFD-handel, herunder f.eks. om den væsentlige risiko, som er forbundet med gearing, kan du læse mere her.


Sådan opretter du dig som kunde hos Markets

1. Klik  på dette link til Markets, skriv din emailadresse og vælg et password og tryk på “Start Trading”.

2. Du skal herefter svare på forskellige spørgsmål om dig selv, din finansielle stilling, erfaring og kendskab til finansielle produkter mv. Har du svært ved at svare på spørgsmålene, kan du se denne lynguide til CFD-handel igennem. Så burde du være rustet til at svare på spørgsmålene.

3. Herefter skal du – lighed med alle andre platforme og banker – indsende legitimation, som bekræfter din identitet. Du kan enten uploade dit pas eller et kørekort og en regning, f.eks. en el-regning, under “utility bill”. Ud over det skal du oplyse dit CPR-nummer, og vær i den forbindelse opmærksom på, at du skal sætte en bindestreg mellem de første seks og de sidste fire cifre. Herefter klikker du på “Submit”.

4. Nu skal du vente på, at dine dokumenter bliver godkendt, og du kan i mellemtiden gøre dig fortrolig med platformen. Og når dine dokumenter er godkendt, så kan du indsætte penge ved at klikke på “Deposit”. Efter at overførslen er  godkendt, vil du kunne handle på platformen. Hvis du ikke overfører penge med det samme, kan du sagtens se platformen nærmere an og evt. forsøge dig med demokontoen. Du kan altid overføre penge på et senere tidspunkt.

Når du åbner den webbaserede handelsplatform vil den fx se således ud: (Bemærk, at layout kan have ændret sig siden denne guide blev lavet. Principperne er dog stadig de samme).

4. Du kan åbne en position ved at trykke “Buy” eller “Sell” ud for de angive instrumenter eller du kan søge specifikke frem. Når dy trykker kommer et vindue op, hvor du kan vælge størrelsen af din position samt retning. Læg mærke til, at du med det samme kan se din eksponering i det givne instrument.

Hvis du vil købe, hvad der svarer til 1 aktier i den amerikanske softwarevirksomhed Apple, så skal du blot angive 1 kontrakt (aktie-CFD’er) i handelsvinduet for Apple. Af nedenstående billede kan man se, at det vil kræve en såkaldt margin på 243 kroner. Dette er den sikkerhedsstillelse, som platformen reserverer fra dit kontantindestående.

Du har samlet set en position, der svarer til for 170 dollars svarende til 1166 kroner. Det skyldes, at der er tale om en gearing på 1:5, det vil sige, at du låner resten af pengene (forskellen mellem 1166kr – 243 kr) af platformen, sådan at du reelt kontrollerer en position, der er fem gange så stor som det beløb, du selv skal stille til rådighed. En sådan gearing giver mulighed for at forøge både gevinster og tab. Der kommer mere omkring dette i de mails, du modtager i Kickstart Din Daytrading.  Det kan være en god idé at foretage nogle handler på demokontoen for at få en fornemmelse af, hvordan marginkrav/eksponering og gearing hænger sammen.

Efter kontooprettelse og funding af din konto er du klar til det videre Kickstart-forløb.

Du har nu taget det første skridt i retning af at blive daytrader. Nu skal du blot blive fortrolig med platformen og få foretaget de første handler. Du bør dog udvise forsigtighed i starten og ikke geare for voldsomt fx ved at handle med små eksponeringer.  Når du har indsat penge, kan du give os besked igennem denne formular. På den måde kan du følge Kickstart-forløbet fra start til slut og se alle de interessante videoer fra vores professionelle tradere.

image_pdfimage_print
Del denne artikel