Vælg handelsplatform til Kickstart-forløbet

Udgivet : 10 May 2018

Som trader skal man bruge en handelsplatform, der egner sig til daytrading og swingtrading. Daytrader.dk har brugt lang tid på at undersøge forskellige handelsplatforme og dernæst opbygge en relation til nogle af folkene bag.

Vi er endt med at anbefale følgende handelsplatforme for deltagerne i dette Kickstart-forløb. Som deltager i Kickstart-forløbet er det obligatorisk at vælge en af disse platforme, da handelsplatformene hver især sponsorerer dette forløb. Kickstart-forløbet indeholder blandt andet videoer med nogle af Danmarks mest profitable tradere og udgifterne hertil er blandt andet blevet muligt via disse sponsorater.

Som deltager i Kickstart-forløbet kan du vælge mellem:

Markets eller eToro 

Herunder kan du læse om hver platform, og om hvordan du tilmelder dig. Du skal benytte et link her fra denne side for fortsat at være med i Kickstartforløbet. Du behøver ikke beslutte dig lige nu, men i løbet af den næste tid er det klogt at vælge platform, hvis du har lyst til at prøve kræfter med arbejdet som daytrader. Har du allerede en konto på en af disse platforme, er du på grund af vores sponsorater nødt til at vælge en anden platform for at være med.star
Markets eller MarketsX: Den mest populære platform under Kickstart-forløbet netop nu. Du kommer lynhurtig igang, og graferne kører gnidningsfrit på de fleste computere. Hos Markets med co-brand-navnet MarketsX kan du handle alle de  populære markeder såsom indekser, råvarer, forex og en lang række likvide aktier – du kan også finde betydelige danske aktier som CFD hos Markets. En anden væsentlig ting er, at du kan ikke tabe mere end dit indskud hos Markets. Det er en god sikkerhed. Der er tale om en relativ simpel platform, der vil passe godt til mindre krævende trader. Du kan evt. læse vores anmeldelse af Markets her.

>>>Sådan tilmelder du dig til MarketsX (min. indskud for Kickstart-forløbet: 3000 kroner)

star

eToro : Handelsplatformen eToro er perfekt til dig, der vil handle store udenlandske aktier samt valuta, råvarer og kryptovaluta, og samtidig vil have muligheden for at kunne geare og shorte. eToro tilbyder samtidig muligheden for at kunne investere direkte i andre brugere hos platformen, såkaldt copytrading. Samtidig tilbydes en meget overskuelig handelsplatform, der gør hurtigt at komme i gang. Hos eToro kan du ikke tabe mere end dit indskud, og platformen er særdeles konkurrencedygtig på prisen. Der er f.eks. ingen kurtage eller overnight gebyrer på de fleste aktier.

>> Sådan tilmelder du dig eToro handelsplatform (min. indskud for Kickstart-forløb: 3500 kroner)


Hvis du vil kende strukturen bag CFD-trading i forhold til ovenstående platforme, kan du læse mere her.

Er du i tvivl om, hvilken platform du skal vælge, så skriv til os på support@daytrader.dk

>>>Sådan tilmelder du dig til eToro
>>>Sådan tilmelder du dig til Markets

 


Sådan tilmelder du dig til eToro

  1. Gå ind på handelsplatformen eToro og tryk “opret konto”. Her indtaster du navn, brugernavn og adgangskode.

2. Når du har oprettet dig, bliver du straks sendt til selve handelsvinduet. Det ser ud som nedenstående. Som du kan se, er de enkelte aktier tydeligt markeret.

 

 

3. Når du skal handle vil følgende vindue komme op. Her kan du vælge såkaldt gearing/leverage. Hvis du vælger X1 køber du rent faktisk den underliggende aktie.  Hvis du vælger mere end 1X, så køber du en gearet CFD. Det vil du lære mere om igennem dette forløb.

 

>>>>> Skriv dig op hos eToro her

 


Sådan tilmelder du dig til Markets

1. Gå ind på Markets og tryk på “registrer dig nu”. Udfyld felterne med navn, email og telefonnummer.

2. Du har nu med det samme adgang til graferne. I venstre hjørne øverst i boksen “indsæt midler” kan du se en “skyder”, hvor du kan skifte mellem demo- og live-account. I øverste højre hjørne kan du færdiggøre din registrering. Som noget særlig service hos Markets, kan du med det samme se din eksponering, når du åbner en handel. Det er rigtig godt. Det kan du læse mere om her.

 

3. Når du ønsker at færdiggøre din registrering bliver du bedt om at udfylde flere oplysninger om dig selv. Du skal også i – lighed med alle andre platforme – indsende forskelligt ID.

reg

4. Når du er blevet godkendt, kan du indsætte penge – for eksempel 5000 kroner, og du er nu klar til at handle live. Til venstre i åbningsvinduet hos Markets ser du en oversigt over markeder, og i de store felt midtfor kan du se kursen for det pågældende marked. Du finder nemt markederne ved at bruge søgebaren til venstre lige over markedsvinduet, kaldet “instrumentsøgning”.

5. Du kan lægge en ordre ved at trykke “køb” eller “sælg” ud for hvert instrument/marked. I så fald kommer der et vindue op, hvor du kan vælge størrelsen af ordren. Læg mærke til, at du med det samme kan se din eksponering i markedet. Hvis du købe 100 kontrakter i DANSKE BANK-papiret, så det kræve en såkaldt margin på ca. 2460 kroner. Det er dog IKKE dette beløb, du satser per point, men ALENE dit margin-krav. Der kommer mere omkring dette i de mails, du modtager i Kickstart Din Daytrading. Et lignende margin-krav findes i alle andre gearede handelsplatforme, men Markets yder dig blot den service at vise dig margin-kravet. Du kan prøve at handle i demo-mode for at få en fornemmelse af, hvor meget du satser i forhold til din indsats.

 


Nu er du klar til det videre Kickstart-forløb.

Når du har valgt platform, har du taget det første skridt i retning af at blive daytrader. Nu skal du blot blive fortrolig med platformen og få foretaget de første handler. Når du har indsat penge, kan du give os besked igennem denne formular. På den måde kan du følge Kickstart-forløbet fra start til slut og se alle de interessante videoer fra vores professionelle tradere.

 

 


image_pdfimage_print
Del denne artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • POPULÆRE
Der er ingen relateret indlæg