Webinar: Guld og olie – hvor skal priserne hen i de kommende uger?

Udgivet: 6. april 2020

I den nuværende krise er der især to råvarer, der bliver diskuteret heftigt blandt private investorer såvel som professionelle. Det drejer sig om priserne på guld og olie.

I dette webinar vil Saxo Banks råvarestrateg Ole S. Hansen give et overblik over markedet for guld og olie, og han vil fortælle, hvad hans indikatorer og data fortæller i forhold til, hvor priserne måske skal hen herfra. Står guld omsider foran sit store gennembrud som ”sikker havn”, og kan olien virkelig komme længere ned?

For visse private investorer vil flere af konklusioner sandsynligvis være overraskende.

I den sidste del af webinaret vil vi desuden gennemgå Saxo Banks handelsplatform for at vise, hvordan man kan handle de produkter, der er blevet omtalt i dette webinar.

Det vil være muligt at stille skriftlige spørgsmål under webinaret og som tilmeldt får du webinaret send som optaget version efterfølgende.

Webinaret udsendes live den 8. april kl. 14:00, og alle tilmeldte er velkomne.

Ole S. Hansen er chef for råvarestrategier i investeringsbanken, Saxo Bank. Han optræder ofte i internationale finansmedier såsom CNBC og Bloomberg, og han har 25,000 følgere på Twitter, hvor fokus netop ligger på handel med råvarer.

Tilmeld dig webinaret via nedenstående formular:

Hvis du ikke kan se ovenstående tilmeldingsformular, kan du trykke her

Del denne artikel