Webinar: Sådan tjener du penge på at blive kopieret

Udgivet: 31. august 2019

Mandag aften d. 2 september kl. 20, blænder vi op for det tredje webinar i vores copy trading-forløb. Her fortæller Christian Jain Kongsted om sine succesfulde handelsstrategier, der blandt andet kan følges offentligt via handelsplatformen eToro. Platformen gør det muligt at kopiere succesfulde tradere helt automatisk. Du skal blot finde de investorer, du vil kopiere, og dernæst trykke “copy” i handelsplatformens system.

I dette webinar fortæller Christian om, hvordan det er at blive kopieret, og hvordan man faktisk kan tjene penge på, at andre kopierer ens handler på platformen. Dette kan være en spændende mulighed for investorer og tradere, der rent faktisk har langsigtet succes med deres tradingstrategier, fordi det kan fungere som et supplement til indtægten og som en måde at fremvise sit afkast.

Kongsted gennemgår desuden to efterprøvede og testede swingtrading-strategier, som han selv handler, og som har skabt en god bund under hans afkast igennem de seneste år.

>>>> Du kan tilmelde dig til det gratis webinar her <<<<<<<<<<

En af de mest brugte funktioner på eToro er copy trading: Man har her mulighed for at kopiere handlerne fra succesfulde tradere.

Webinaret er gratis, og du behøver ikke at være tilmeldt Etoro eller Copy trading-forløbet for at deltage. Men har du lyst til at se flere webinarer med dygtige tradere, kan det være en fordel at tilmelde dig forløbet. Se hvordan herunder.

Sådan fungerer Copy Trading-forløbet

CopyTrading-forløbet er gratis og fungerer på den måde, at du først skriver dig op til forløbet via formularen øverst her på siden. Dernæst modtager du en gratis e-bog og 12 e-mail-lektioner samt 3 åbne webinarer. Når du er klar, kan du oprette en konto hos eToro og indsætte min. 500 USD. Dette er DINE penge, som du forhåbentlig kan få til at yngle. På den måde får du adgang til endnu flere lektioner, og de sidste lukkede webinarer, blandt andet med traderen Olivier Danvel, som har lavet et positivt afkast hver måned i over 30 måneder. Du får også mulighed for at kopiere andre tradere. Sådan kommer du med i forløbet.

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

4. Fortæl os, at du har åbnet en konto ved at klikke her

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Herunder kan du se en kort video om, hvordan Copy trading fungerer:


image_pdfimage_print
Del denne artikel