250 plus point og introduktion til ”fading the double zeros” strategi

Udgivet: 28. august 2016

Jeg har nu handlet Heine Andersens valutastrategi over en længere periode og har de seneste godt 2 måneder kun lavet profit på den. (lær Heines strategi som en del af Kickstart din daytrading) Antallet af point jeg laver på mine handler bliver også større, men der er stadig mulighed for forbedring, hvilket jeg vil komme ind på i denne video.

Derudover vil jeg introducere en strategi af Kathy Lien som hedder ”fading the double zeros”. Det virker til at være en ret simpel strategi, hvor man forsøger at fange vendinger i markedet omkring runde tal. Den kræver også at jeg igen skal til at arbejde med stop loss på mine handler (i stedet for at supplere), hvilket også bliver interessant for mig at prøve igen, da det tidligere har kostet mig en del profit. Se den mere dybdegående forklaring til sidst i videoen.

Denne tradingblog er skabt af Nikolaj Petersen og følger hans målsætning om at blive profitabel trader inden for relativt kort tid. Hovedformålet med denne videoblog er overordnet set at give nye daytradere indblik i de psykologiske og tekniske udfordringer der er en del af at lære at daytrade. Læs mere om baggrunden for denne tradingblog her.

Del denne artikel