75% afkast i SAS. Beskyt profitten nu.

Udgivet: 11. januar 2016

Den 20. oktober anbefalede traderen Peter Arendt køb af SAS aktien til daværende kurs på 12,50 kroner. Det gjorde han her på daytrader.dk, og på sin traderside minagro.dk

Siden er SAS steget voldsomt.

Målet var dengang sat 22 kroner, mens Arendt lagde salgsstop ind for købsanbefaling ved 10,50 kroner. Netop nu handler aktien omkring de 22 kroner. Målet er derfor nået og Arendts købsanbefaling har på lidt over 2 måneder skabt et afkast på over 75%. I stedet for at sælge i dag (tage profit) vil Arendt nu løfte sit salgsstop op. Dermed sikrer han, at købsanbefalingen har været profitabel, hvis en ny nedtur skulle sætte ind (aktien virker overkøbt og er derfor moden til en ned-korrektion). Samtidig kan man være med, hvis opturen fortsætter mod nye højder.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Ny handelsstrategi fra Peter Arendt:

Aktuel kurs er 21,60 kroner. Jeg har anbefalet køb siden 12,50 kroner. Køb/suppler forsigtigt med flere aktier ved brud over 23 kroner. Jeg flytter nu mit salgsstop op fra 10,50 kroner til 19 kroner. Dermed sikrer jeg profitten i min købsanbefaling.

SAS på en dagsgraf.
SAS på en dagsgraf.

4 kvartal af 2015 bød på en massiv optur for SAS aktien. Således er aktien gået fra et lavpunkt i 10,90 kroner sidst i august måned, til 26 kroner i den første uge af januar. Den 20 oktober anbefalede jeg køb af aktien, da der var styrketegn at spore i de tekniske indikatorer. Denne købsanbefaling er intakt den dag i dag.

Dog signalerer de tekniske indikatorer, at aktien nu er meget overkøbt. Således ligger både RSI og MACD meget højt placeret. Derfor er aktien teknisk set mode til en korrektion i nedadgående retning. Det er dog langt fra sikkert at denne korrektion vil komme. Derfor, i stedet for at tage profit på min købsanbefaling, så flytter jeg nu mit salgsstop op fra 10,50 kroner til 19 kroner. Dermed sikrer jeg, at der er profit i min købsanbefaling, selvom aktien skulle dratte i kurs.

I sidste uge var aktien som nævnt oppe og ramme 26 kroner. Dermed har aktien været markant over top og modstand fra 2013 i 22 kroner. Det betyder, at aktien i teorien nu har mål oppe ved cirka 50 kroner. Men som nævnt virker aktien meget overkøbt og jeg anbefaler derfor at du som førstegangskøber af aktien, afventer en bekræftelse på, at opturen skal fortsætte, før du slår til.

Vi anbefaler handelsplatformen Markets til effektiv trading: Klik her

Den første bekræftelse på at opturen skal fortsætte fremkommer ved brud op over 23 kroner. Et brud op over 23 kroner vil derfor frembringe et signal til at nye investorer slår til, mens der kommer et signal til eksisterende investorer om at supplere med flere aktier.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer flere daglige, professionelle analyser af aktier, forex og afgrødepriser på sin side: www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel