Bitcoin er halveret! Tilhængere satser på ekstreme prisstigninger. Se hvor meget.

Udgivet: 12. maj 2020

Prisen skal stige til 55.000 dollars per bitcoin! Nej, vi skal faktisk helt op i 288.000 dollars per bitcoin, og bitcoin bliver verdens foretrukne værdisystem!

Tilhængerne af den digitale møntfod, Bitcoin, kan ikke få armene ned i disse dage. I går, den 11. maj 2020, blev produktionen af Bitcoin halveret (helt efter planen), og det betyder, at bitcoin nu i princippet er blevet lidt mere sjælden, end den var i forgårs.

Den tekniske manøvre bag halveringen er en del af den store underliggende plan bag bitcoin, og en halvering af produktionen er sket flere gange før i møntfodens historie. Hver gang er det endt med store stigninger i de efterfølgende måneder. Håbet er nu, at det sker igen.

En af de mest populære undersøgelser af Bitcoins fremtidige kurs, er udarbejdet af den anonyme person kaldet Plan B, der angiveligt arbejder for en stor hedgefond i Holland. Hans matematiske analyser, der baserer sig på de såkaldte ”stock to flow”-modeller tilsiger, at prisen i første omgang skal stige til 55.000 dollars, men dernæst har chancen for at stige til hele 288.000 dollars per bitcoin inden 2024!

Du kan investere i Bitcoin, Ethereum, Ripple, m.fl. hos Markets. Se mere her

Det store potentiale bag bitcoin bakkes op af kendte virksomhedsledere og hedgefondforvaltere over alt i verden. Således har grundlæggerne af giganter såsom af Paypal, McAfee, og den tidligere CEO hos Google, Eric Schmidt, udtalt sig meget positivt om bitcoin.

Senest har den berømte milliardær investor Paul Tudor udtalt til Bloomberg, at han ser bitcoin som den ”hurtigste hest”, hvis man vil have en strategi for at maksimere sin profit i de kommende år.

Hvis du selv tror på, at bitcoin kan blive verdens “hurtigste hest”, så har du lige nu en særdeles god såkaldt risk/reward, fordi prisen på bitcoin i skrivende stund ligger omkring kurs 9000 dollars.

Hvis du dermed satser for eksempel 10.000 kroner, så risikerer du med andre ord kun at tabe 10.000 kroner, hvis kursen går i nul. Hvorimod du har chancen for at tjene 3100%, det vil sige 320.000 kroner, hvis værdien rent faktisk stiger til 288.000 dollars.

Hvis du vil tage det bet, kan du f.eks. købe hos handelsplatformen Markets. Her kan du både spekulere i prisudviklingen på den digitale valuta.




image_pdfimage_print
Del denne artikel