To stærke handelssignaler i valuta lige nu!

Udgivet: 11. maj 2021

Lige nu er der opstået to handelssignaler i to store valutakryds. Det drejer sig om en købsmulighed i USDCHF (dollars over for schweizerfranc) samt en shortmulighed i GBPUSD (britiske pund over for amerikanske dollars).

De to handler er baseret på en unik valuta-indikator udviklet af den danske/engelske valuta-trader Sarid Harper. Indikatoren er i stand til at identificere særlige kurs-områder baseret på udbud- og efterspørgsel, og Sarid har brugt ti år på at udvikle indikatoren, der lige nu bruges af professionelle tradere over alt i verden.

Handelsstrategi:

USDCHF: Køb nu i kurs omkring kurs 0,9021. Stop ligger i kurs 0,8905, og target/take profit ligger i kurs  0,91952

GBPUSD: Short nu i kurs omkring 1,4137. Stop ligger i kurs 1,4215, og taget/take profit ligger i kurs 1,40177 (bemærk, at denne handel er særdeles tæt på sit stop. Det betyder, at du kan få en særdeles god risk/reward)

Begge handler kan vise sig at løbe over flere dage/uger. Begge handler kan f.eks. tages via handelsplatformen Markets.

Hvis du vil lære mere om indikatoren og også have din egen trial-version af indikatoren, kan du modtage den ved at udfylde denne formular. Hvis du udfylder formularen hurtigt, får du også adgang til et live-webinar med Sarid selv i morgen, onsdag, kl. 20:00

GBPUSD på en 4 timers graf
USDCHF på en ugegraf

Nedenstående video viser principperne bag valutaindikatoren, der har given ovenstående citater. I webinar fortæller valuta-traderen Sarid Harper selv om indikatoren. vis du vil lære mere om indikatoren og også have din egen trial-version, kan du modtage den ved at udfylde denne formular. Hvis du udfylder formularen hurtigt, får du også adgang til et live-webinar med Sarid selv i morgen, onsdag, kl. 20:00.

image_pdfimage_print
Del denne artikel