Køb Ethereum! Kunstig intelligens blinker grønt!

Udgivet: 20. januar 2022

Den store kryptovaluta Ethereum (Ether) har været i nedtur siden november 2021, men nu kan en brat vending og kraftig stigning være på vej. Det mener i hvert fald den dansk/engelske trader Sarid Harper, der har bygget adskillige algoritmer til at forudsige børsmarkedet, senest en algoritme baseret på kunstig intelligens.

”Jeg har svært ved at tro det, men mine analyser og algoritmer peger lige nu på en stærk vending i prisen på Ethereum. Jeg har kørt mine algoritmer på flere forskellige måder, fordi jeg undrede mig over resultatet. Men konklusionen er altid den samme: De viser, at Ethereum skal op,” siger Sarid Harper.

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos MarketsX Se mere her

Der er aldrig garanti for noget på børsmarkedet, men som trader bør man i det mindste forholde sig til analyser, der før har vist deres værd, og på den baggrund er Sarid Harper optimist, da hans værktøjer har en stærk track record.

I første omgang viser analyserne, at prisen på Ethereum over for USD skal op i området omkring 3470 USD. Lige nu ligger den omkring 3090 dollars. Bryder prisen godt igennem området, kan kursen komme langt højere op. Kryptovaluta er dog et højrisiko-aktiv, og i disse dage er markedet nervøst. Det kan få investorerne til at sælge ud af de risikofyldte investeringer med meget kort varsel. Man skal derfor forvente særdeles høj volatilitet i Ethereum og andre kryptoaktiver i disse dage.

Du kan spekulere i prisen på Ethereum og Bitcoin og andre kryptovalutaer på f.eks. handelsplatformen AvaTrade.

Se video-analysen herunder. Lige nu kan du abonnere på Sarids videoanalyser, der kommer flere gange om ugen. Se mere om det her.

Lige nu kan du abonnere på Sarids videoanalyser, der kommer flere gange om ugen. Se mere om det her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel