Kom du ikke ind i Apple? – sådan kan du få en chance til

Udgivet: 18. januar 2022

Den store amerikanske tech-gigant Apple er steget omkring 40% på få måneder. I de seneste uger er kursen dog faldet lidt tilbage, men dog slet ikke nok til, at du skal kaste dig ind i aktien lige nu. Til gengæld kan du få en rigtig god chance senere.

Det mener i hvert fald den dansk/engelske trader Sarid Harper, der på basis af egne algoritmer har analyseret kursen på Apple.

Sarid Harper ser en risiko for, at prisen på Apple kan sive helt ned omkring 156 USD. Hvis den analyse er korrekt, vil det område til gengæld være en særdeles stærk mulighed for at købe op i Apple. I hvert fald ifølge Sarid Harpers algoritmer, der har vist forbløffende træfsikkerhed tidligere.

Se nedenstående video-analyse af Apple.

Sarid Harper har brugt mere end ti år på at udvikle flere algoritmer, der kan vise vej på børsmarkedet, og det er netop i sidste uge blevet muligt for private investorer at abonnere på små daglige analyser fra Sarid Harper. Det kan du læse mere om her. Anlyserne sker på baggrund at Sarids arbejde med sine algoritmer, og de har vist sig forbløffende præcise.

Du kan også tage kurset ”Lær at handle valuta”, hvis du vil lære mere om, hvordan Sarid Harper arbejder med sine algoritmer og får dem til at tolke børsmarkedet.

Du kan abonnere på Sarid Harpers daglige analyser her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel