Hjælp! Så langt mener han, at bitcoin skal ned, før det vender

Udgivet: 22. august 2022

Markedet for kryptovalutaer (Bitcoin, Ethereum etc.) er faldet kraftigt i lang tid, og mange spekulerer på, hvornår bunden mon er nået. Sarid Harper er en dansk/engelsk trader, der blandt andet har udviklet professionelt software til tradingsignaler, der bruges af tradere over hele verden. Ifølge Sarid risikerer prisen på bitcoin at komme en del længere ned endnu, og han har forslag til to niveauer, hvor du bør overveje at trykke på købsknappen. Læs artiklen og se videoen til sidst i denne artikel, hvor Sarid forklarer sine tanker.

Bitcoin toppede i $69.000 i november 2021 og har været i en nedadgående spiral lige siden. Køberne har ved flere lejligheder forsøgt at vende den negative udvikling, men det mislykkes igen og igen. I skrivende stund er prisen cirka 21.000 USD og er dermed faldet næsten 70% fra toppen.

Se grafen nedenfor:

Et vigtigt støtteniveau i 30.000-området blev brudt i foråret, og de sidste par ugers forsøg på at stige, ser nu igen ud til at være slået fejl. I hvert fald ifølge Sarid Harper. Nu ser han to interessante købsniveauer i bitcoin, nemlig 14.000 USD og 8.000 USD-området, klik på billedet for at forstørre:

Sarid mener dog, at prisen ikke bør gå lavere end 8000-området, da kursen tidligere har testet zonerne under dette niveau.
Se videoen herunder, hvor Sarid uddyber sin analyse af bitcoin: Zonerne i videoen er en del af Sarids algoritme, der kan læres via dette forløb.

Hvis du vil lære at handle med en af ​​Sarid Harpers indikatorer, anbefaler vi vores kursus “Lær at handle valuta med en kraftfuld indikator“. På kurset får du desuden mulighed for at teste indikatoren helt gratis i en måned.

image_pdfimage_print
Del denne artikel