Bitcoin har brudt støtte – stor shortmulighed!

Udgivet: 14. juni 2018

I går brød kursen på bitcoin igennem et meget vigtig støtte-niveau omkring 6500 USD. Samtidig afholdt daytrader.dk et webinar med den professionelle trader Gil Paz, der analyserede kursen LIVE. I går forventede Gil at se en lille tilbagetrækning af kursen op mod det gamle støtteniveau, der dernæst skulle fungere som support.

I dag tyder det på, at det præcis er, hvad der er ved at ske. Hvis kursen på bitcoin nu falder tilbage under kurs 6200 USD, kan der ifølge Gil Paz være tale om en rigtig god short-mulighed i bitcoin med et stop over 6700 USD. Gil Paz har et langsigtet target i nedadgående retning omkring kurs 3000 USD.

Se videoen herunder. Du kan shorte bitcoin igennem handelsplatformen Avatrade og på den måde spekulere i kursfald.

Gil Paz har arbejdet med aktiemarkedet siden slutningen af 1990erne. I 2012 startede han sin egen virksomheder, hvor han handler med private midler og midler på vegne af institutionelle kunder. Gil Paz er en hyppig brugt foredragsholder inden for forex-handel, og i de senere år har han også beskæftiget sig med handel af kryptovaluta. Handelsstrategierne integrerer teknisk analyse, markedsmekanisner og, når det gælder valutahandel, også COT-rapporter og fundamentale forhold. Gil Paz er swingtrader.

Gil Paz under et oplæg ved Investors Gala i Frankfurt i år.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel