Bliv medejer af en ølsucces. Gratis webinar.

Udgivet: 20. oktober 2020

Bryggeriet Alefarm Brewing er på få år blevet verdensberømt, og nu kan selskabet ikke længere producere alt den øl som verdensmarkedet efterspørger. Derfor går selskabet nu på børsen, og som investor kan du blive en del af succesen.

I dette sær-webinar i samarbejde med invested.dk vil selskabets karismatiske direktør Kasper Tidemann fortælle om virksomhedens vækstplaner, og også om sin egen gribende rejse fra højt specialiseret softwareudvikler for blandt andet Facebook og til dagens arbejde med at brygge øl af høj kvalitet. Samtidig kan du stille skriftlige spørgsmål til Kasper Tidemann.

Du vil også høre om, hvordan du kan investere i selskabet INDEN det går på børsen i starten af november.

Alefarm er paradoksalt nok ikke særlig kendte i Danmark endnu, da selskabet eksporterer stort set alt det øl, som brygges hver måned. Hovedparten går til Europa og Asien – primært Frankrig, Spanien, England, Thailand, Australien og Sydkorea, hvor der via distributører sælges til specialforretninger, barer og restaurationer. Bryggeriet er etableret for 5 år siden og er beliggende i Greve. Bryggeriet producerer unikke øl af høj kvalitet.

 

 

Hvis du ikke kan se ovenstående formular til tilmelding, kan du kalde den frem ved at trykke på dette link.

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel