Bonus-webinar med Tom Hougaard

Udgivet: 7. december 2018

Vil du lære at udnytte de vilde kurssving, der styrer børsmarkedet i disse dage? Den kendte daytrader Tom Hougaard har allerede afholdt to webinarer hos daytrader.dk under forløbet Trading med Tom. I begge webinarer har Tom fortalt om sine handelsmetoder, og også tradet live. Det er blevet til flere vindende handler. Senest i Dow Jones, hvor Tom Hougaard lukkede en betydelig position for øjnene af deltagerne. Se nedenstående video.

På grund af den enorme interesse har Tom Hougaard besluttet at afholde endnu et webinar i forløbet, så der stadig er to webinarer til gode for deltagerne: Nemlig på tirsdag den 11. klokken 20:00 og så et bonus webinar torsdag den 10. januar 2019.

Hvis man tilmelder sig forløbet nu, får man således adgang til de kommende webinarer, samtidig med, at man får adgang til arkivet, hvor de to afsluttede webinarer ligger.

Lige nu er børsmarkedet særdeles volatilt, og der er mange penge at hente, hvis man forstår at ride på toppen og bunden af kurserne. Det er netop, hvad Tom Hougaard underviser kursisterne i under dette unikke forløb.

Meld dig til her Trading med Tom her.

 

 

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel