Børsalarm: Mulig aktiekrise på vej

Udgivet: 23. oktober 2018

Pilene peger ned dag efter dag, og nu er der ved at udvikle sig en decideret panikstemning på de finansielle markeder. Allerede ved årets begyndelse anbefalede den professionelle danske trader Peter Arendt, at man skulle sælge ud af sin aktiebeholdning, og nu skærper han tonen.

Der er igen uvejr over aktiemarkederne.

“Aktierne står overfor et større potentielt tilbagefald, eller måske endda en decideret aktie og finanskrise,” skriver Peter Arendt i sit nyhedsbrev fra i dag.

Peter Arendt har igennem flere år kaldt aktiekøb og aktiesalg med utrolig stor træfsikkerhed – både på daytrader.dk og på hans egen side minagro.dk, og derfor er der grund til at spidse ører, når Peter Arendt nu vifter med det røde flag.

“Aktiemarkederne verden over har været holdt kunstigt oppe af lave renter og virksomheders opkøbsprogrammer i egne aktier. Det kan ikke fortsætte, og derfor forventer jeg nu, at vi skal til at se en større modreaktion,” skriver han.

Vil du spekulere i aktiefald? Brug en godkendt platform til shorting Skriv dig op

I sin seneste analyse giver han følgende short-anbefaling af det store amerikanske S&P 500-indeks:

S&P 500 har tidligere brudt støtte ved 2.890 dollar. Dermed er den korte trend nu vendt til ned og det tyder på at tidligere kursrekord var et falsk opadgående brud og dermed en købsfælde. I nedadgående retning er der mål for S&P nede ved 2.550 dollar.

Den nye ned-trend vil allerede blive bekræftet ved brud under bunden fra i fredags ved 2.708 dollar. Bruddet vil derfor frembringe en ny mulighed for at shorte S&P.

[INFO FRA DAYTRADER.DK: Du kan spekulere i aktiefald ved at shorte aktier og indekser. For eksempel med en konto hos Saxo Bank.]

I opadgående retning er der ny modstand ved 2.825 dollar. Derfor flytter jeg mit købsstop for min short ned til dette niveau. Dermed sikrer jeg samtidig at der er profit i min short.

Den lange trend er fortsat op og det er den, så længe S&P ligger over 2.550 dollar.

De tekniske indikatorer virker svage og bakker derfor op om min short og op om at S&P kan søge ned mod 2.550 dollar.

S&P500-indekset på en dagsgraf.
image_pdfimage_print
Del denne artikel