Børsen bringer interview med vinder-trader

Udgivet: 30. juni 2016

Claus Munk Larsen vandt igår daytrader.dk’s konkurrence om at blive Danmarks bedste nye trader. I dag bringer Børsen et interview med vinderen.

borsen

Hvis du vil have indblik i præcis den strategi, Claus Munk Larsen har brugt for at vinde konkurrencen, kan du tilmelde dig “Kickstart din daytrading” under daytrader.dk
Herunder kan du se daytrader.dk’s eget interview med Claus Munk Larsen.

(Du kan få indblik i strategien ved at tilmelde dig “Kickstart din daytrading”)


Kæmpe succes for Tradingeksperimentet

Knap 2000 tilmeldte sig Tradingeksperimentet Omkring 500 blev aktive tradere 35,1 pct af deltagerne i selve konkurrence blev profitable De profitables afkast var 22,4 pct. Deltagerne blev bedt om at give karakter til Tradingeksperimentet på en skala fra 0-10. Gennemsnittet blev 9,3.
 – Knap 2000 tilmeldte sig Tradingeksperimentet.
– Omkring 500 blev aktive tradere.
– 35,1 pct af deltagerne i selve konkurrence blev profitable.
– De profitables afkast var 22,4 pct.
– Deltagerne blev bedt om at give karakter til Tradingeksperimentet på en skala fra 0-10. Gennemsnittet blev 9,3.

I foråret 2016 igangsatte daytrader.dk et ambitiøst projekt, hvor vi ville prøve at gøre helt almindelige danskere til profitable børshandlere i løbet af kun 100 dagen. Ideen var taget fra den gamle film ”Bossen og Bumsen”, hvor en hjemløs tager jobbet som børshaj på Wall Street.

Daytrader.dk blev dog ikke kontaktet af hjemløse, men til gengæld tilmeldte knap 2000 helt almindelige danskere sig til det, der blev døbt Tradingeksperimentet. Det var alt fra studerende, elektrikere, piloter og bankfolk, der ved hjælp af Tradingeksperimentet fik gratis undervisning via webinar fra nogle af Danmarks bedste tradere.

Nu – 100 dage efter – kan daytrader.dk konstatere, at eksperimentet er blevet en kæmpe succes. Af de deltagere, der deltog i konkurrencedelen er 35,1 pct. blevet profitable, og deres gennemsnitlige afkast er hele 22,4 pct.

Begge dele er helt usædvanligt inden for kortsigtet trading, hvor tommelfingerreglen er, at kun omkring 5 pct. eller færre ender med profit. Resultatet er ekstra imponerende, fordi det danske C20-indekset samtidig er gået ned med 3,6 pct. i perioden. Det betyder, at mange deltagerne i Tradingeksperimentet i den grad har slået markedet.

”Vi er glædeligt overraskede over det fantastiske resultat, der er langt bedre end ventet. Vi kan naturligvis ikke vide, hvordan det vil gå deltagerne på længere sigt, men mange er i hvert fald kommet godt fra start. Nu gælder det for deltagerne om at bevare disciplinen,” siger Erik Bork, der er medejer af daytrader.dk og en af initiativtagerne til projektet.

Blandt underviserne i Tradingeksperimentet var traderen Peter Arendt, der ejer minagro.dk og har næsten 20 års erfaring med trading af blandt andet råvarer. Med var også traderen Heine Andersen, der i mange år har slået markedet som privat trader, og blandt andet er ekspert inden for handel med valutarobotter. Efter sommerferien 2016 lancerer daytrader.dk endnu et Tradingeksperiment mere flere nye kræfter. Ind til da kan interesserede tilmelde sig Kickstart din daytrading, hvor man vil få indblik i den strategi, der har gjort Claus Munk Larsen til vinder af konkurrencen.

Del denne artikel