Brent – købsmulighed med god R/R

Udgivet: 20. januar 2017

Af Peter Arendt, professionel trader

Siden december har brent bevæget sig ret stabilt i et sidelæns interval. Netop nu er brent i bunden af dette interval, hvor der er massiv støtte. Da trenden er op, og da target ligger i 70 dollar på den lange bane, står vi over for en købsmulighed lige nu, med et forholds vis tæt stop og dermed en fin Risk/Reward.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Handelsstrategi

Den 16. november gik jeg long brent til 46,65. Target har jeg nu i 70 dollar og stop i 52 dollar for at sikre min profit.

Brent finder i dag støtte ved det 50 dages snit – det ligner en aktuel afvisning og dermed en ny købsmulighed.

Alternativt kan der ventes med køb til brud over 58,50.

Teknisk analyse

På både kort og lang sigt er pristrenden for råolie for nyligt vendt til op. Således har brud over gammel modstand i 55 dollar frembragt en større bundformation, der i tekniske termer betegnes en Skulder-Hoved-Skulder-bund.

Denne bundformation signalerer, at prisen for brentolie nu har mål i omegnen af 70 dollar.

Inden da, er der dog lidt modstand opad ved 58,50 dollar. Dette niveau forventer jeg brudt en gang i januar, hvorefter der først for alvor er et loft for prisen oppe omkring 70 dollar.

Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

Efter lidt svækkelse de seneste 3 dage er der nu lidt støtte til brentprisen ved det 50 dages glidende gennemsnit. Indtil videre ligner det en afvisning, hvorfor der er tale om lille købsmulighed lige nu.

Supplerer jeg med de tekniske indikatorer, er der lidt svaghedstegn at spore. Dog kan RSI være i gang med at bunde ud lige nu, hvilket kan være første spæde tegn på, at vi igen vil se brentprisen stige.

Dagsgraf i dollar pr. tønde
Dagsgraf i dollar pr. tønde

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel