Claus Munk Larsen fortæller om sine metoder

Udgivet: 21. november 2017
Claus Munk Larsen vandt det første trading-eksperiment med et afkast på 95,4%

Den private trader Claus Munk Larsen vandt den første version af Trading-eksperimentet med et afkast på 95,4%. Torsdag d. 23. november kl. 20 besøger han daytrader.dk og afholder et webinar om sine metoder.

Webinaret er en del af Trading-eksperimentet og er lukket for deltagerne af eksperimentet. For at deltage i undervisningen skal du først og fremmest tilmelde dig til Trading-eksperimentet

Derefter skal du oprette en konto og foretage et indskud på en af de to handelsplatforme, som sponsorerer eksperimentet.

Siden sejren i trading-konkurrencen har Claus Munk Larsen været inde i en rivende udvikling, og man kan her på siden følge hans tradingblog hos daytrader.dk, hvor han giver forbløffende præcise analyser af forskellige valutakryds.

Torsdag aften giver han et indblik i, hvordan han analyserer finans- og valutamarkederne. Det kommer blandt andet til at handle om vendingsmønstre, gartley, bat patterns og cypher, men han vil også fortælle om, hvordan han kombinerer tilværelsen som travl karrieremand og familiefar med livet som disciplineret trader.

Claus Munk Larsen er blevet en populær foredragsholder blandt vores brugere, på grund af hans evne til at forklare trading-begreber på en måde, så alle kan forstå det.

Du kan læse alt læse alt om Trading-eksperimentet her.

Del denne artikel