Daytrader.dk i Millionærklubben på Radio 24/7

Udgivet: 2. maj 2016
Daytrader.dk i Millionærklubben på Radio24/7. Fra venstre ses Christian Kongsted, medejer af daytrader.dk. Dernæst Michelle Kjær Krisensen og Nanna Fick, der begge er tilknyttet Tradingeksperimentet. Til sidst ses vært Penille Enggard.
Daytrader.dk i Millionærklubben på Radio24/7. Fra venstre ses Christian Kongsted, medejer af daytrader.dk. Dernæst Michelle Kjær Krisensen og Nanna Fick, der begge er tilknyttet Tradingeksperimentet. Til sidst ses vært Penille Enggard.

Daytrader.dk i Millionærklubben: Vi vil lære danskerne at trade med profit

Daytrader.dk vil give helt almindelig danskere indsigt i, hvordan man kan handle med gearing, og hvordan man kan tjene penge, når markedet går ned. Det var en af overskrifterne i radioprogrammet Millionærklubben på Radio24/7, hvor værten Pernille Enggaard havde inviteret daytrader.dk i studiet til en snak om daytrading, mandag den 2. maj.

”Hvis man kun handler med aktier er det langt fra sikkert, at man ville have tjent penge i år, hvor markedet er gået en del ned. I denne tid er rigtig mange danskere blevet interesseret i nye værtøjer og nye produkter, hvor man også kan tjene penge, når markedet går ned. Det underviser vi dem dem i, så de kommer sikkert i gang, ” fortalte Christian Kongsted fra daytrader.dk i Millionærklubben.

Det er grunden til, at daytrader.dk har skabt Tradingeksperimentet, hvor foreløbig 1400 danskere har meldt sig til for at lære at handle med de samme værktøjer som også benyttes af de professionelle børshandlere. Med i studiet var også to af brugerne af daytrader.dk, Nanna Fick og Michelle Kjær Kristensen.

” Jeg synes, at vi foreløbig har lært utroligt meget under Tradingeksperimentet på daytrader.dk. Jeg har brugt tiden til at suge viden til mig, så derfor har jeg endnu ikke lagt så mange handler. Men jeg har da handlet i indekser og olie. Desuden bruger jeg meget tid på at finde aktier i starten af en trend i stedet for før i tiden, hvor jeg ofte kom alt for sent ind i en aktie. Under Tradingeksperimentet har jeg fået rigtig god introduktion til at finde mønstre og tegne de forskellige trendlinjer ind i graferne”, fortalte Michelle Kjær Kristensen, der til dagligt læser til bioanalytikker.

Daytrader.dk er Danmarks største site med fokus på daytrading og kortsigtet handel.

image_pdfimage_print
Del denne artikel