Daytrader.dk: Kun 4% kvinder i trading

Udgivet: 2. maj 2016
Daytrader.dk i Millionærklubben på Radio24/7. Fra venstre ses Christian Kongsted, medejer af daytrader.dk. Dernæst Michelle Kjær Krisensen og Nanna Fick, der begge er tilknyttet Tradingeksperimentet. Til sidst ses vært Penille Enggard.
Daytrader.dk i Millionærklubben på Radio24/7. Denne dag var der heldigvis overtal af kvinder. Fra venstre ses Christian Kongsted, medejer af daytrader.dk. Dernæst Michelle Kjær Krisensen og Nanna Fick, der begge er tilknyttet Tradingeksperimentet. Til sidst ses værtinden Pernille Enggaard.

Børshandel er stadig en mandeverden. Det kom frem i dagens Millionærklub på Radio24/7, hvor daytrader.dk var i studiet for at tale om hurtig handel med værdipapirer

”Vi har en del ældre brugere, men der er klart overtal af unge mænd. Kvinderne udgør kun omkring 4 procent,” fortalte Christian Kongsted, medejer af daytrader.dk

Dagens Millionærklub var heldgivis en stor undtagelse. Her havde værtinden, Pernille Enggaard, inviteret to kvinder i studiet, Michelle Kjær Kristensen og Nanna Fick, der begge er passionerede daytradere.

”Jeg har egentlig aldrig tænkt over, at det er en mandeverden. For mig føles det helt naturligt at handle med værdipapirer, ” fortalte Michelle Kjær Kristensen, der til dagligt læser til bioanalytikker, men om aftenen bruger tiden på at analysere værdipapirer.

Statisikken omkring fordelingen af mænd og kvinder kommer fra Tradingeksperimentet under Daytrader.dk. Tradingeksperimentet er et forsøg på at lære helt almindelig danskere er blive profitable børshandlere på kun 100 dage. Langt over 1000 danskere har tilmeldt sig, men kun en meget lille del udgøres af kvinder. Den fordeling er uforståelig, mener Michelle Kjær Kristensen.

”Tradingeksperimentet har givet rigtig god introduktion til at finde mønste og tegne de forskellige trendlinjer ind i graferne. Jeg er blandt andet begyndt at handle indekser og olie”, fortalte Michelle Kjær Kristensen, der til dagligt læser til bioanalytikker.

image_pdfimage_print
Del denne artikel