Denne strategi handler vi selv med succes

Udgivet: 10. juni 2022

Valutamarkedet er et af de vanskeligste markeder at handle, og som begynder er det måske det sidste marked, som man skal begive sig ud i. Daytrader.dk har igennem mange år analyseret og eksperimenteret med valutamarkedet, og derfor ved vi, at mindst 99,9% af de algoritmer, som man støder på, over tid taber penge.

Der er mange til algoritmer til salg på nettet, og selv om det kan se ud som om, at en algoritme klarer sig rigtig godt, så skal man være opmærksom på, at den sagtens kan tabe mange penge lige pludselig.

Det skyldes, at mange algoritmer er bygget op efter det såkaldte Martingale-system, hvor man køber mere op, når en handel går i minus. Dette kan godt fungere i lange perioder, fordi prisen på et valutakryds har en tendens til at søge tilbage til det prisniveau, hvor det kom fra – også kaldet mean reversion. Det betyder, at når der kommer et stort ryk i den ene retning i et valutakryds, så kan man forvente, at prisen over tid bevæger sig tilbage i mod et gennemsnit.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Men det er naturligvis ikke altid, at det sker, og i disse situationer kan et Martingale-system bryde fuldstændig sammen, fordi man bliver ved med at købe op i de valutakryds, hvor man taber penge.

Igennem det seneste år har Daytrader.dk eksperimenteret med forskellige valuta-algoritmer, og det har været en spændende rejse. Efter lang tids research har vi fundet en enkelt, som vi handler selv, og som vi gerne vil dele med vores publikum.

Nedenfor kan du se afkastet af algoritmen, som er baseret på 3 års historik.

De første to år er strategien handlet i simulation, og igennem det seneste år er den blevet handlet på en rigtig konto med 40.000 dollars. Afkastet var 180% over perioden, og max drawdown – det maksimale tab i perioden – var 15%, hvilket viser, at systemet har haft en begrænset risiko i perioden.

Der er igennem årene blevet taget over 20.000 handler, og på basis af dette meget store datagrundlag er det klart, at systemet har haft en “edge” over markedet. Det har været et profitabelt system.

Vi har nu valgt at dele nogle af handlerne med vores brugere i en prøve-kanal på appen Telegram. Hvis du følger dette link, kommer du hen til Telegram-kanalen, og hvis du ikke har appen Telegram på din telefon eller computer, så skal du lige downloade den.

I vores Telegram-kanal, Nordic Traders, kan du få signaler, som er baseret på valutahandels-algoritmen.

Ønsker du at få adgang til signaler på alle handlerne, kan du få adgang til vores VIP-kanal. Dette er nærmere beskrevet, når du kommer ind i Telegram-kanalen.

Sådan er strategien opbygget

Strategien handler nogle af de største valutapar som EURUSD, EURJPY, AUDUSD, USDCAD etc. Udviklingen i valutaparrene er afhængig af kombinationer af tre forskellige elementer:

1) Styrke/svaghed i amerikanske dollars

2) Risk-on/risk-off i risikoaktiver.

3) Volatilitetsniveauer og ændringer. Strategien tager også højde for typiske mønstre inden for valutamarkedet, for eksempel tendensen til mean-reversion inden for alle tidshorisonter.

Strategien er desuden ukorreleret til aktiemarkedets afkast, hvilket har har gjort den ideel at handle, særligt i den seneste tid, hvor afkastet på aktiemarkedet har været negativt.

Hvis du er interesseret i at vide mere, så tilmeld dig vores Talk d. 29. juni, hvor vi fortæller om to af de strategier vi handler. Her vil vi også gennemgå, hvordan du selv kan handle med, sammen med os. Det er gratis at være med, og du kan allerede tilmelde dig nu.

Se også nedenstående video, hvor vi forklarer strategien.

image_pdfimage_print
Del denne artikel