Deutsche Bank i frit fald – forestående recession?

Udgivet: 9. februar 2016

Deutsche Bank bare falder og falder, og kursen er nu rekordlav. Det samme gælder i øvrigt en anden meget stor europæisk bank, Credit Suisse. Begge banker ligger nu under kursen for lavpunktet fra finanskrisen i 2009. De store fald er udtryk for, at investorerne atter er meget bekymrede over Europas finansielle system. Deutsche Bank er en af verdens største banker, men er netop kommet ud med et elendigt regnskab og regner med at fyre 26.000 medarbejdere i den kommende tid.

I Børsen citeres chefstrateg hos Carnegies Henrik Drusebjerg i dag for følgende:

”Før var fokus på råvare- og oliesektoren, nu rammer nedturen med 120 km/t den globale banksektor af frygt for en forestående recession, den skadelig effekt på indtjeningen af negative renter og frygt for, at flere banker ikke kan refinansiere sig eller skal have ekstra kapital”.

Følgende video viser en teknisk analyse af kursen på Deutsche Bank fra traderen Larry Pesavento. Han mener, at den nuværende kursnedtur hos Deutsche Bank, giver mindelser fra Lehman Brothers sidste dage omkring finanskrisen. Det må siges at være et meget kontroversielt synspunkt.

Del denne artikel