ETX Capital inviterer til tradermøde

Udgivet: 1. september 2016

Handelsplatformen ETX Capital inviterer endnu engang til netværksmøde for alle med interesse for daytrading. Der er tale om et uformelt “åben hus”-arrangement, hvor man kan komme og møde ligesinde samt høre et par interessante oplæg inden for daytrading. Det er ikke noget krav, at man er kunde hos ETX Capital. Alle er velkomne! Dog er der maksimalt plads til 100 deltagere.

Netværksmødet finder sted:

22. September kl. 17:00 til ca. 20:00.

ETX Capital
Lindegårdsvej 41B
2920 Charlottenlund

Oplæg:

17:45-18:15 : Daytrader.dk fortæller om algoritmehandel og præsenterer spændende trading-konkurrence. 

Kl. ca. 18:30: Bo Ahm, tidligere Head of CFD trading i henholdsvis SaxoBank og LCG (London Capital Group) fortæller lidt om Market Making og banker og brokers risikostyring.


Hvis du er interesseret i deltage kan du skrive din navn og telefonnummer ind i boksen herunder. Derefter får ETX Capital besked om din interesse. (max. 100 tilmeldte)


Det seneste netværksarrangement hos ETX Capital fandt sted den 2. juni. Her kan du læse, hvad der foregik sidst:

 

Ejerne af daytrader.dk holdt et lille oplæg om trading.
Ejerne af daytrader.dk holdt et lille oplæg om trading.

I forbindelse med mødet var daytrader.dk inviteret til at holde et oplæg om bogen “DAYTRADER” samt om dette website, daytrader.dk

Oplægget kom også til at handle om de mange forskellige tradingmetoder, der bruges i Danmark – samt om, hvad der kendetegner en god trader. Desuden kom daytrader.dk ind på traderen Heine Andersens automatiske tradingalgoritme.

Jesper Skov, ETX Capital´s regionale chef, fortalte lidt om “market making” og om sine erfaringer inden for en lang karriere i den finansielle branche.

Mellem de to indlæg havde deltagerne rig lejlighed til at tale sammen om trading, og der blev kigget en del på grafer – samt foretaget et par gæt omkring, hvor især DAX’en skulle hen.

 

De fremmødte daytradere diskuterede ivrigt grafen på DAX.
De fremmødte daytradere diskuterede ivrigt grafen på DAX.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel