Brent signalerer yderligere optur

Udgivet: 6. september 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

Brent sluttede fredagen stærkt og lavede en key-reversal, der signalerer at yderligere er i vente opad. Trenden er fortsat op og jeg har fortsat mål for min long ved 55 dollar. Sidste uges svækkelse ser jeg som en købsmulighed og der er nu frembragt en ny bund og dermed et nyt støtteniveau i 45 dollar. Efter at have udvist svaghedstegn i sidste uge, er de tekniske indikatorer igen begyndt at pege op. Jeg holder af denne grund fast i min long. Jeg gik oprindeligt long i 48,56 med target i 55 dollar og stop lige under 43 dollar.

Du kan handle råvarer som f.eks. bomuld og guld hos Saxo Bank. Se mere her.

brent

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel