Få tips fra Danmarks bedste stockpicker – nyt forløb!

Udgivet: 15. oktober 2020

Mads Christiansen er privat investor og en af deltagerne i radioprogrammet Millionærklubben. I 2020 har han skabt et afkast på over 250% i stærke aktier uden gearing. Gang på gang har han vist sin evne til at finde aktier, som mindst fordobler deres værdi i løbet af under et år.

Mads Christiansen har taget Millionærklubben med storm med et afkast på over 150% i år ved at handle aktier uden gearing.

I denne række af live-optagelser af webinarer kan du lære, hvordan han gør, og samtidig få en række af hans nyeste aktietips, som han ikke tidligere har offentliggjort. Samtidig vil der i forløbet være en række andre live-optagelser, som gør dig bedre rustet til at forstå aktiemarkederne. Det drejer sig blandt andet om optagelser med råvaretraderen Peter Arendt, samt grundlæggerne af daytrader.dk, Christian Jain Kongsted og Erik Bork, og sidstnævnte fortæller om en gennemtestet strategi til at daytrade aktier. Der vil også være en gennemgang af handelsplatformen Markets, som benyttes igennem hele forløbet.

Live-optagelserne er gratis for kunder hos Markets. Hvis du ikke er kunde hos handelsplatformen, kan du oprette dig for at være med. Det kræver minimum et indskud på 250 USD (eller ca. 1600 DKK) hos Markets, for at kunne handle via dette forløb. Vi forventer også, at du er aktiv på platformen. Pengene, du skyder ind, kan du altid kan trække ud igen, når du ønsker. Alternativt koster det 2949 kr. at være med i hele forløbet.

>>>Læs mere om forløbet, og tilmeld dig her

Herunder kan du se en oversigt over webinarerne:

Titel på webinarOplægsholderAfholdt - datoSe webinar
Sådan handler du effektivt med MarketsAndreas Damgaard10. nov. kl. 20:00Se webinar
Sådan vælger du de bedste aktier med momentumChristian Jain Kongsted16. nov. kl. 20:00Se webinar
Sådan daytrader du aktier samt teknisk analyseErik Bork23. nov. kl. 20:00Se webinar
Sådan finder du den næste aktieraketMads Christiansen1. dec. kl. 20:00Kun for tilmeldte
Mine bedste tradingtips lige nu, vol.1Peter Arendt7. dec. kl. 20:00Kun for tilmeldte
Mine bedste aktie-kandidater til 2021Mads Christiansen14. dec. kl. 20:00Kun for tilmeldte
Fire aktietips til 2021Peter Arendt17. dec. kl. 20:00Kun for tilmeldte
For at se webinar med Mads Christiansen og Peter Arendt skal du være med i forløbet "Danmarks bedste stockpicker" og bruge handelsplatformen Markets

Nedenstående video fortæller dig mere om forløbet, og hvad det indebærer.

image_pdfimage_print
Del denne artikel