Får de ret? De vildeste forudsigelser om Bitcoin

Udgivet: 25. maj 2018

Køb nu til en god pris eller…? Kursen på bitcoin og andre kryptovalutaer har været vigende inden for de seneste par måneder. Det har fået nogle tradere til at kaste “håndklædet i ringen”. Andre – derimod –  ser den nuværende pris som en god opkøbsmulighed, da kursen ifølge dem skal langt højere op i fremtiden. Vi har samlet 6 af de vildeste forudsigelser. Kursen på bitcon er i skrivende 7500 USD (25. maj 2018)

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

John McAfee – Forudsigelse: november 2017: 1 million dollars
John McAfee, som er kryptovaluta entusiast og grundlægger af den populære McAfee antivirus software, er særdeles positiv overfor Bitcoins fremtid. Han forudsiger nemlig, at Bitcoin vil blive handlet til en pris på 1 million dollars i 2020. Dette er efter sidste års forudsigelse på 7.000 dollars, som blev mere end realiseret. Ifølge John McAfee bygger forudsigelsen på faktorer som den øgede vedtagelse af Bitcoin og blockchain rundt om i verden samt en samlet kryptovaluta markedsværdi på omkring 162 milliarder dollars. Ifølge John McAfee vil dette tilsammen frembringe en stærk grobund for vækst.

John McAfee forudser en pris på bitcoin på 1 million dollars

Tom Lee – Forudsigelse januar 2018: 25.000 dollars
Tom Lee er senior partner hos Fundstrat og tidligere chef for JP Morgan. Endvidere er han en stor fortaler for kryptovalutaer. Tom Lee anser ikke tilbagegangen indenfor kryptovalutaerne som et rødt flag. Han ser det faktisk, som en kæmpe købsmulighed. Tom Lee er nemlig kommet med en forudsigelse om, at Bitcoin vil nå op på 25.000 dollars i 2018. Denne forudsigelse bygger på forventninger om, at flere institutionelle investorer vil gå ind i Bitcoin samt en stabil stigning i Bitcoins bruger base.

Tim Draper – Forudsigelse maj 2018: Verdensdominans
Tim Draper, som er en populær venturekapitalist, forudsagde i 2014, at Bitcoin ville ramme 10.000 dollars indenfor 3 år. Dette skete en måned tidligere end forudsigelsen, hvorfor han har opnået et enormt stort ry indenfor kryptovaluta verdenen. Tim Draper delte igen sine tanker omkring Bitcoins fremtid på Bloomberg for to dage siden. Denne gang er hans forudsigelse ikke så specifik, men stadig enormt positivt om Bitcoins fremtid. Tim Draper forudsiger nemlig, at valutamarkedet vil blive domineret af kryptovalutaer i fremtiden. Dette vil betyde enorme stigninger for kryptovalutaerne. Tim Draper udtaler blandt andet, da han bliver spurgt, om han vil sælge sine Bitcoins i den nærmeste fremtid: ”Hvorfor skulle man sælge fremtiden for fortiden?”

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos Markets Se mere her

Jeet Singh – Forudsigelse januar 2018: 50.000 dollars
Jeet Singh, som er en erfaren kryptovaluta portefølje forvalter, udtalte i januar til World Economic Forum i Davos, at prisen på Bitcoin vil nå så højt som 50.000 dollars inden 2019. Han advarede samtidigt om kraftige prisudsving og en lidende periode omkring niveauet ved 10.000 dollars, hvilket ifølge Jeet Singh kun er normalt for et marked, der stadig modnes. Ligesom Tom Lee forventer Jeet Singh, at Bitcoin vil blive vedtaget, ikke kun på det sorte marked, men af institutioner og lande.

Llew Claasen – Forudsigelse april 2018: 40.000 dollars
Llew Claasen, som er administrerende direktør for Bitcoin Foundation, forudsagde i sidste måned, at Bitcoin vil blive handlet til omkring 40.000 dollars inden 2019. Han tilføjede endvidere, at der vil være en betydelig volatilitet før Bitcoin rammer dette niveau.

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos Markets Se mere her

Bobby Lee – Forudsigelse januar 2018: 1 million dollars
Bobby Lee, der er administrerende direktør for Kinas første BTCC Exchange, er også kommet med en forudsigelse omkring Bitcoins fremtid. Bobby Lee mener, at Bitcoin vil overstige 1 million dollars indenfor 20 år.

image_pdfimage_print
Del denne artikel