Fulgte du vores tip? Bitcoin 42% op, og mere kan være på vej

Udgivet: 13. februar 2020

Kryptomarkedet har været rødglødende siden starten af året, og på under halvanden måned er bitcoin steget med hele 42%. Daytrader.dk følger kryptomarkedet tæt og har i flere artikler beskrevet det potentiale, der var i en købsmulighed. Se blandt andet artiklerne: Derfor kan bitcoin ramme 55.000 USD i 2020 samt en artikel, som tager udgangspunkt i teknisk analyse: Bitcoin på vej op: Teknisk købssignal.

Et af årets højdepunkter i kryptovaluta-miljøet er, at antallet af nyudstedte bitcoins halveres. Det sker kun hvert fjerde år. Indtil nu er der blevet produceret i alt 18 mio. bitcoin, og det endelige antal bitcoin kommer til at ligge på 21 mio. – om over 100 år, nærmere bestemt i 2140. Det betyder, at bitcoin på langt sigt kan få en status som digitalt guld, da der er tale om et aktiv, som er sjældent, og som mange mennesker gerne vil eje.

Siden vores artikel i december om bitcoin-halveringen er markedet steget 45%, og prisen skar forleden dag igennem det psykologiske niveau 10.000 USD for en bitcoin, som prisen lige nu ligger og svinger rundt omkring. Lykkedes det for alvor at trænge igennem dette psykologiske niveau, så er vejen banen for langt højere priser.

 

Daytrader.dk beskrev midt i januar, hvordan der opstod et teknisk købssignal i bitcoin.

Ser man på de historiske data fra halveringen, så vil prisen kunne nå et niveau på mindst 16700 USD i løbet af perioden frem til halveringen, hvis prisen bevæger sig i et lignende mønster denne gang. Efter halveringen vil man kunne opleve endnu stærkere stigninger i det halvandet år, som følger derefter.

De historiske sammenligninger er beskrevet nærmere i vores artikel om bitcoin-halveringen og skal selvfølgelig tages med det forbehold, at fortiden kan være et godt pejlemærke, men naturligvis ikke med sikkerhed kan forudsige fremtiden.

Sådan kan du købe bitcoin

Hvis du gerne vil i gang med at handle bitcoin, kan du hurtigt komme i gang – for eksempel hos handelsplatformen Markets.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel