Gratis webinar: Råvaremarkedet står foran tumult

Udgivet: 3. maj 2018

Der er næsten garanti for voldsomme bevægelser i olieprisen den 12. maj, hvor USAs uforudsigelige præsident Donald Trump kommer med sit syn på atom-aftalen med Iran. Noget tyder på, at Donald Trump trækker sig fra aftalen, og det vil betyde nye sanktioner mod Iran, og dermed en voldsom ændring af verdens oliereserver.

Daytrader.dk har inviteret råvarestrateg Ole S. Hansen fra Saxo Bank til et gratis foredrag om situationen omkring olieprisen samt resten af råvaremarkedet. Webinaret afholdes klokken 20:00 onsdag den 9. maj og alle er velkomne. Hvis du ikke har tid på det pågældende tidspunkt vil du også få adgang til en optaget version, hvis du melder dig til.

Ole S. Hansen er head of community strategies hos Saxo Bank og er en hyppig kommentator i verdens globale finansmedier såsom CNBC og Bloomberg. Webinaret vil give dig en unik indsigt i råvaremarkedet netop nu, hvor olieprisen står foran tumult, og hvor prisen på guld ligeledes står ved en skillevej. Som privat investor vil du få ny inspiration til dine handler.

Tilmeld dig det gratis webinar

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel