H+H aktien ser stadig stærk ud – fortsat købsaktuel

Udgivet: 14. august 2017

For snart to år siden kom jeg her på siden med en analyse og en købsanbefaling på H+H International A/S. På daværende tidpunkt handlede aktien til 57 kroner. I dag handles aktien til lige godt 107 kroner. Selvom aktien hen over de seneste to år har taget et stort ryk op i grafen og næsten er steget med 100% i kursværdi, så er op-trenden i høj grad intakt og den har stadig et fint kurspotentiale i opadgående retning. Derfor er aktien stadig en købsmulighed.

Bemærk: Jeg ejer ikke selv aktien ved analysens udarbejdelse.

Handelsstrategi

Aktuel kurs er 107 kroner. Købsanbefaling givet til 57 kroner. Køb aktien i dag og/eller afvent alternativt brud op over 120 kroner. Målet ligger oppe ved 175 kroner og stoppet kan lægges enten ultra tæt lidt under 100 kroner eller længere og mere sikkert under 90 kroner.

Analyse

Gratis kurser i aktiv trading. Se vores automatiske forløb. Online kurser i trading

H+H-aktien frembragte tilbage i 2015 en langstrakt skulder-hoved-skulder-bundformation, da aktien brød over godt 65 kroner. Denne bundformation signalerede at aktien skulle op i omegnen af 110 kroner. Dette niveau har aktien ramt og den har yderligere været oppe og tangere godt 120 kroner – et niveau der blev ramt i juni måned i år.

Siden er aktien begyndt at korrigere lidt nedad, men det ser nu ud til, at aktien har fundet en ny bund lige over psykologisk støtte i 100 kroner.

Toppen i 120 kroner udgør nu første modstandsniveau i opadgående retning. Et brud her over vil bekræfte aktiens op-trend og vil herefter signalere, at aktien skal tilbage mod toppe fra 2009 i godt 175 kroner. Derfor vil et brud op over 120 kroner frembringe et nyt signal til køb af aktien.

Aktien kan dog godt købes allerede nu, hvor der ser ud til at være fremkommet et nyt bundniveau omkring de 100 kroner.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Skulle aktien kunne bryde under 100 kroner i stedet for over de 120 kroner, så vil der efterfølgende være støtte nede ved toppe fra starten af 2016 omkring 90 kroner. Derfor kan du vælge at lægge dit salgs og tabsstop for et køb ind under enten 100 eller 90 kroner. Bemærk i den forbindelse, at hvis du lægger dit tabsstop allerede under 100 kroner, vil jeg vurdere, at der er meget stor sandsynlighed for at du vil blive stoppet ud.

De tekniske indikatorer bakker op om den op-trend som aktien befinder sig i. Senest har aktien fundet støtte ved det 20 ugers glidende gennemsnit, som i sidste uge blev afvist i nedadgående retning. Ydermere peger både RSI og MACD fortsat op på lang sigt, til trods for lidt nedtur på det seneste. Lige nu ser RSI ud til at have fundet en bund og signalerer dermed, at vi igen skal til at kigge opad i grafen. Hverken RSI eller MACD udviser tegn på negativ divergens i forhold til prisgrafen, så her er der heller ikke faretegn at spore endnu.

H+H-aktien på en ugegraf.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Denne analyse er lavet eksklusivt til daytrader.dk. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel