Bitcoin-prisen bestemmes af denne dagligdags rutine

Udgivet: 17. august 2017

Alene i de sidste 6 uger er prisen på bitcoin vokset næsten 90%, og lige nu ser udviklingen nærmest ud til at være ustoppelig. Havde du købt bitcoins for 250 kroner i 2007, havde du i dag haft værdier for over 150 millioner kroner.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Ingen kan forudsige, hvordan prisudviklingen ser ud i fremtiden, men nu har en tidligere analytiker fra amerikanske ARK Invest opdaget, at prisen på bitcoin korrelerer præcist med en meget daglidags beskæftigelse, nemlig søgninger på Google.

Cyklussen ser ud som følger: Folk søger på ordet ”bitcoins” i Google, og kort efter investerer de. Det betyder, at prisen på bitcoins stiger.

Det hele kan dernæst spores i Google Search Trends. Se billedet herunder.

Prisen på bitcoins korrelerer med antallet af søgninger på ordet “bitcoin” i Google.

“En sådan korrelation er unik for bitcoins, der hele tiden bliver fulgt af investors, men stadig er et lille og tyndt handlet produkt sammenlignet med aktier og obligationer,” skriver Marketswatch, der beskriver emnet i en artikel med overskriften ”Bitcoin stiger, så søger folk på bitcoins i Google, så stiger prisen endnu mere, og så søger folk endnu mere på Google”.

Blandt børshandlede produkter, er de to kryptovalutaerne Bitcoins og Ethereum nogle af de produkter, der er steget aller mest i år. Her fører Ethereum dog foreløbig stort med en stigning på 3800%. Bitcoin fører dog stort på markedsværdi, der lige nu ligger i omegnen af 70 millarder dollars. Dermed kan bitcoins sammenlignes med et globalt firma såsom Caterpillar Inc., der der i Dow Jones.

Har du lyst til at handle ethereum, bitcoins og andre kryptocoins? Vi samarbejder med en handelsplatform, hvor du kan spekulere i prisudviklingen på Bitcoin Future, Ripple, Litecoin og Ethereum samt mange flere

Du kan danne dig din egen mening om markedet og gå enten kort eller lang i f.eks. bitcoins via MarketsX Handelsplatformen.

Platformen er godkendt af de europæiske tilsynsmyndigheder, og du kan derfor trække evt. overskud ud til danske banker.
Oversigt over artikler om kryptovaluta:

>>> Handelsplatform til at handle kryptovaluta
>>> Daytrader.dk's foretrukne kryptovaluta
>>> Bitcoin eller Ethereum?
>>> Køb Ripple (XRP)
>>> Køb Ethereum (ether)
>>> Køb NEO
>>> Forstå bitcoin på 5 minutter
>>> Invester i kryptovaluta via profitable tradere
>>> Køb bitcoin - sådan gør du
>>> Køb Stellar Lumens
>>> Køb Bitcoin Cash
>>> Køb Ethereum Classic (ETC)
>>> Køb Cardano ADA
>>> Køb EOS
>>> Køb DASH
>>> Kryptotrader viser vejen: 330% aflast i kryptovaluta


Del denne artikel