Hobbytrader ramte plet med Fiat-Chrysler

Udgivet: 8. december 2016
Kim Brandt ramte plet i amerikansk aktie.
Kim Brandt ramte plet i amerikansk aktie.

Over 14% – så meget er 59-årige Kim Brandts investering i amerikanske Fiat-Chrysler steget på kun tre uger. Det flotte resultat har samtidig gjort hobby-traderen fra Odense til vinder af konkurrencen ”En original handel” under Tradingeksperimentet hos daytrader.dk, der uddeles hver 14. dag.

Ideen til handlen i Fiat-Chrysler kom midt i november, hvor Kim Brandt satte sig ned foran computeren for at tænke aktiemarkedet igennem.

”Jeg forholdt mig til, at Donald Trump netop havde vundet valget i USA. Mange så ham som kontroversiel, men han blev ved med at tale om to ting, nemlig, at han ville styrke transport og infrastruktur i USA, samtidig med, at han ville begrænse importen af udenlandske produkter til landet. De to udsagn fik mig til at lede efter en amerikansk bilproducent med indenlandsk produktion, og her faldt mit valg på Chrysler,” fortæller Kim Brandt.

Ideen viste sig at give mening. Efter få dage tog aktien pludselig fart, og i skrivende stund har Kim Brandt haft en fortjeneste på over 14%.

Kim Brandt har haft investering som hobby-projekt i de seneste par år – mest i C20-aktier. Men i forbindelse med Tradingeksperimentet under daytrader.dk, har Kim Brandt bredt sin portefølje ud. Saxo Bank-platformen har gjort det nemt for ham at finde interessante udenlandske papirer – for eksempel Fiat-Chrysler, som han handlede igennem New York Stock Exchange. Og det har han tænkt sig at blive ved med.

”Mulighederne er større på den måde. Mit råd til andre tradere er at kombinere geopolitiske forhold med teknisk analyse. På den måde kan man undgå at blive stoppet ud af kortsigtede udsving i markedet,” fortæller Kim Brandt.

Med sin handel er Kim Brandt blevet vinder af konkurrencen ”en original handel” under Tradingeksperimentet, der bliver uddelt hver 14. dag. Du kan læse mere om konkurrencen her. Kim Brandt vinder et bull-bear-trofæ fra Saxo Bank.

fiat

image_pdfimage_print
Del denne artikel