Vind trofæ for original handel

Udgivet: 21. november 2015

Nyt: Deltag i spændende trofæ-konkurrence under Tradingeksperimentet!

Nu bliver det endnu mere spændende at deltage i Tradingeksperimentet. Ud over hovedpræmien, der er en mentorforløb med traderen Peter Arendt, kan du nu også deltage i kapløbet om fede trofæer.

Har du foretaget en succesfuld handel i rumænske lei? Så kan du måske vinde trofæ-konkurrencen.
Har du foretaget en succesfuld handel i rumænske lei? Så kan du måske vinde trofæ-konkurrencen.

Trofæpræmierne overrækkes hver 14. dag igennem hele forløbet (se datoerne i skemaet), og gives til den trader, der har foretaget en succesfuld handel i det mest originale papir. Det kan for eksempel være en stærk handel i mexicanske peso over for amerikanske dollars – eller hvad med en ”long” i kakao-bønner eller det polske index. Kun fantasien sætter grænser.

Vinderen vælges hver 14. dag af dommerne fra daytrader.dk og Saxo Bank. Der bliver tale om individuelle bedømmelser ud fra en vurdering af, hvor original din handel er – også set i forhold til, hvad der ellers foregår i markederne på tidspunktet for din handel. Det er helt lige meget, om du har handlet med en lille indsats, og dermed fået en lille fortjeneste – eller, om du har handlet med stor indsats. Vi kigger alene på ideen og originaliteten af dit trade.

Hvis du mener, at du har lavet en spændende handel, der kan være kandidat til konkurrencen, skal du uploade et screendump af din handel via denne side. Indskriv profit og en lille kommentar til dit screendump.

Hver 14. dage gives der to præmier:

Konkurrencen er et forsøg på at give den enkelte trader et indblik i de mange forskellige markeder og dermed også flere værktøjer og muligheder som trader.

Læs om vinderen fra den 7. december her: Hobby-trader ramte plet med Fiat-Chrysler

Læs om vinderen fra den 20. december her: Henrik tjener penge i det italienske indeks.

Læs om vinderen fra den 17. januar: Troels scalper DAX


Hvordan deltager du?

Du skal være med i Tradingeksperimentet for at deltage i konkurrencen. Når du har tilmeldt dig Tradingeksperimentet, skal du bruge en af de platforme, der bruges under eksperimentet. Kun handler igennem disse platforme kommer i betragtning i konkurrencen.

Du kan uploade dit trade på denne side: Upload dit trade. Dermed deltager du automatisk i konkurrencen i den periode, der svarer til, hvornår du lukkede dit trade. Uploader du for eksempel din handel 16. december og er der deadline for periodens trofæ-konkurrence den 20. december, så vil du automatisk indgå i konkurrencen for denne periode, der altså slutter den 20. december. Efter den 20. december gælder din gamle handel ikke længere.

Vind bull-bear-trofæet fra Saxo Bank eller bogen DAYTRADER
Vind bull-bear-trofæet fra Saxo Bank eller bogen DAYTRADER
image_pdfimage_print
Del denne artikel