Hurtigt og billigt i gang med daytrading?

Udgivet: 17. november 2019

Vil du hurtigt i gang med daytrading?

Handelsplatformen Markets.com har netop lanceret en konto, som kaldes MarketsX, hvor man som trader kan komme hurtigt i gang og handle endnu billigere end i dag.

For eksempel kan du handle det store tyske DAX-indeks med et spread på kun 0,8. Dow Jones kan handles med spread på kun 1,5 og valutakrydset EUR/USD kan for eksempel handles for 0,6 i spread.

Alle nye kunder kan komme i gang med det samme ved at oprette sig, og alle eksisterende kunder hos det gamle Markets.com kan komme over på den nye platform ved simpelthen at henvende sig til Markets kundeservice og spørge.

Hos MarketsX kan du handle aktier som CFD, indekser, råvarer, valuta og krypto, og de meste er gearet som udgangspunkt. Det vil sige, at handelsplatformen på forhånd er lavet til daytradere, der gerne vil hurtigt i gang. Hvis du opretter sig i dag, kan du således allerede være i gang og i markedet i den kommende uge.

Nedenstående video forklarer kort, hvordan du handler på MarketsX. Læs evt. også uddybende anmeldelse af de to platforme her.

Du kan se mere om handelsplatformen her.

MarketsX har også lavet en video-præsentation af dem selv og deres nye platform. Der er tale om en reklamevideo, men man kan alligevel få et lille indtryk af, hvad platformen kan.

Daytrader.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling og/eller fordele for annoncering fra de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Denne betaling gør det muligt for os at fortsætte vores arbejde med siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier.

Del denne artikel