Privat trader shorter kobber NU!

Udgivet: 16. januar 2020

Privat trader Claus Munk Larsen har kigget en del på kobber-prisen i de seneste måneder, og det er også blevet til et par handler, der er beskrevet i tidligere video-blogs her på daytrader.dk. I denne nye video shorter Claus Munk Larsen endnu engang kobber, og det vil sige, at han spekulerer i, at prisen på kobber skal ned. I denne video gennemgår Claus Munk Larsen sine tidligere handler, og han forklarer også, hvorfor han atter engang tror på, at prisen på kobber skal ned. Netop nu.

Gratis forløb: Mød de danske daytradere med succes Tilmeld

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. Han benytter sig af teknisk analyse og såkaldte Gartley Patters, når han trader.

I denne handel shorter Claus kobber i en pris på ca. 2,88 USD med et stop i ca. 3,00 og et target nede i 2,38

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

image_pdfimage_print
Del denne artikel