Privat trader shorter kobber NU!

Udgivet: 16. januar 2020

Privat trader Claus Munk Larsen har kigget en del på kobber-prisen i de seneste måneder, og det er også blevet til et par handler, der er beskrevet i tidligere video-blogs her på daytrader.dk. I denne nye video shorter Claus Munk Larsen endnu engang kobber, og det vil sige, at han spekulerer i, at prisen på kobber skal ned. I denne video gennemgår Claus Munk Larsen sine tidligere handler, og han forklarer også, hvorfor han atter engang tror på, at prisen på kobber skal ned. Netop nu.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. Han benytter sig af teknisk analyse og såkaldte Gartley Patters, når han trader.

I denne handel shorter Claus kobber i en pris på ca. 2,88 USD med et stop i ca. 3,00 og et target nede i 2,38

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

Del denne artikel