Imponerende track-record for dansk trader

Udgivet: 3. december 2015

Peter Arendt var en af de fem tradere, som blev interviewet i bogen “Daytrader”, og han har en track record, som de fleste nok vil misunde ham. Siden Arendt startede med at publicere sine analyser her på sitet, har han ramt den ene fuldtræffer efter den anden.

7 ud af 9 anbefalinger har foreløbig været gevinstgivende, og i 3 af disse handler har gevinsten været på over 20 pct. på 1-2 mdr. Den bedste købsanbefaling, H + H International, er steget 45,6 pct. siden anbefalingen for halvanden måned siden. I en enkelt aktie, Danske Bank, ville man være stoppet ud med et tab på 3,9 pct., hvis man havde fulgt anbefalingen.

book

En af fordelene ved Arendts strategi er, at han har en god risk-reward på sine handler, sådan at tabene er små, mens vinderne er meget større.

Herunder ses en oversigt over Arendts anbefalinger:

Peter Arendts performance, baseret på anbefalinger, som er givet her på sitet i løbet af de fire seneste måneder.
Peter Arendts performance, baseret på anbefalinger, som er givet på daytrader.dk sitet i løbet af de fire seneste måneder.

Peter Arendt begyndte at komme med anbefalinger her på sitet slut i juli, og det danske C20-indeks befinder sig nærmest på præcist samme niveau som på det tidspunkt, og dermed kan man ikke beskylde Arendt for i denne periode at være begunstiget særligt af et meget positivt marked. Markederne har været turbulente, og der har både været store fald og store stigninger.

Fra 2009 og frem til i dag har Peter Arendt skabt en profit på over 130% på handel med råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Han begyndte som råvarer-trader og risk-manager for AAK i 2000. Siden har han også hjulpet nogle af verdens største fødevarevirksomheder (Mars, Nestlè og Kraft Foods med prismæssig risikostyring) Ud over råvarer og afrødefutures handler Peter Arendt også med aktier. I 2007 forudsagde han den finansielle krise, hvilket fik Dagbladet Børsen til udnævne Peter Arendt som en af Danmarks førende inden for teknisk analyse. Peter Arendt har skrevet bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, der snart udkommer i andet oplag. Peter Arendt har en imponerende track-record og samarbejder med daytrader.dk, hvor han udgiver analyser ugentligt.
Fra 2009 og frem til i dag har Peter Arendt skabt en profit på over 130% på handel med råvarer og afgrødefutures for spekulative fonde. Han begyndte som råvare-trader og risk-manager for AAK i 2000. Siden har han også hjulpet nogle af verdens største fødevarevirksomheder (Mars, Nestlè og Kraft Foods med prismæssig risikostyring)
Ud over råvarer og afrødefutures handler Peter Arendt også med aktier. I 2007 forudsagde han den finansielle krise, hvilket fik Dagbladet Børsen til udnævne Peter Arendt som en af Danmarks førende inden for teknisk analyse. Peter Arendt har skrevet bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, der snart udkommer i andet oplag.
Peter Arendt har en imponerende track-record og samarbejder med daytrader.dk, hvor han udgiver analyser ugentligt.

Arendt kommer også – ud over anbefalingerne her på daytrader.dk – med en række ekstra anbefalinger i en abonnementservice, han kører på sit website, www.minagro.dk, hvor man kan abonnere på yderligere anbefalinger inden for både aktier, valuta og afgrøder. Den seneste anbefaling til abonnenterne var B&O, der er steget 34 pct. siden købsanbefalingen for en uge siden. Dette var naturligvis også betinget af, at der i sidste uge var rygter om salg af virksomheden.

Arendts historik med aktieanbefalinger rækker naturligvis langt længere tilbage end de anbefalinger, der er givet her på sitet. Han har igennem flere arbejdet med købs- og salgsanbefalinger på sit eget site.

Peter Arendt forventer, at vi i den kommende tid har nogle gode måneder foran os:

“Efter et 2015 karakteriseret ved usikker sidelæns konsolidering – range-trading – i alle de store indeks, forventer jeg at 2016 vil starte stærkt. Specielt for europæiske aktier, set i forhold til amerikanske, eftersom en snarlig rentestigning i USA er i vente, samtidig med at renten forventes at blive holdt lav i Europa. Jeg ser stigende momentum i de tekniske indikatorer for både C20 og DAX lige nu, hvilket meget vel kan få disse indekser i “new highs” først i 2016. Jeg forventer derfor pæne kursstigninger i første kvartal af 2016.

Men træerne vokser ikke ind i himlen, ifølge Arendt:

“En gang i andet eller tredje kvartal forventer jeg at aktiemarkedet vil være meget overkøbt, og at det opadgående momentum derfor vender og en større ned-korrektion i de store indekser vil sætte ind. Herefter forventer jeg en længere periode med usikker range-trading. Så jeg mener, pengene skal laves først i 2016.

Dette er alle vurderinger, som er afgivet på basis af tekniske betragtninger, men man skal have for øje, at teknikken kan blive sat helt ud af spil ved en optrapning af den geopolitiske uro, terror og konflikten mellem Rusland og Tyrkiet. I givet fald vil en ny aktiekrise opstå.”

book

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer flere daglige, professionelle analyser af aktier, forex og afgrødepriser på sin side: www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel