Kursus i trading

Udgivet: 3. december 2015
tradingedu
Daytrader.dk tilbyder foredrag med succesfulde danske tradere.

Daytrader.dk tilbyder løbende en række foredrag og kurser med nogle af Danmarks mest kendte og succesfulde tradere. Datoer og steder er fastlægges fra gang til gang, men du kan allerede nu vise din interesse ved at skrive dig op til vores uforpligtende nyhedsbrev. På den måde får du besked straks der er nyt om et kursus eller foredrag.

Se vores automatiske kursusforløb i daytrading her

Både foredrag og kurser vil typisk være udformet så alle kan være med. Der vil være fokus på at få indblik i de professionelle traderes metoder, så du kan blive mere succesfuld med dine egne handler. Både på kort sigt og lang sigt.

En af de faste foredragsholdere er Peter Arendt, professionel aktie- og råvarer-trader, der har en imponerende track-record. Peter Arendt er professionel trader og analytiker. I 2007 forudsagde Peter den finansielle krise. Det fik siden Dagbladet Børsen til at udnævne Peter Arendt som Danmarks førende hjerne inden for statistik og teknisk analyse. Peter Arendt er ekspert inden for handel med aktier, forex, afgrøder og råvarer. Et foredrag med Peter Arendt er for alle med interesse i handel med værdipapirer.

Se vores automatiske kursusforløb i daytrading her

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel