Investor-DM 2018: Er du Danmarks bedste investor?

Udgivet: 25. september 2018

Daytrader.dk er en af samarbejdspartnerne for Investor-DM 2018, som bliver afholdt 1-12. oktober.

Reglerne er enkle – den, som lykkes med at skabe det højeste afkast af sine investeringer vinder. Al handel sker med fiktive penge, men til live-børskurser.

Investor-DM arrangeres af børsen Nordic Growth Market (NGM) og er en gratis konkurrence, hvor deltagerne kan teste deres kundskaber i at handle råvarer, indekser, aktier, valutaer og renter. Det gøres ved hjælp af børshandlede produkter som f.eks. Bull & Bear certifikater og Mini Futures. Handelen er åben i børsens åbningstid fra kl. 9.00-17.25.

Investor-DM har en hovedkonkurrence og en ugekonkurrence. Den deltager, der skaber det bedste afkast i sit depot i hele konkurrenceperioden, vinder hovedkonkurrencen. Vinder af ugekonkurrencen bliver den deltager, som har opnået den højeste procentuelle udvikling i løbet af ugen, 1-5 oktober 2018.

Sådan foregår konkurrencen

Registrering sker via startsiden, kun ét depot er tilladt pr. person og deltagere skal være fyldt 18 år. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen og gøre krav på en eventuel gevinst i det land, hvor man er registreret i folkeregistret. På startdagen kan alle deltagere logge ind på deres depoter og først derefter kan man begynde at handle, oprette grupper og følge toplister.

Hovedkonkurrencen

Hovedkonkurrencen foregår i hele konkurrenceperioden. Deltagerne skal placere 100.000 fiktive kroner. Man skal købe og sælge værdipapirer et ubegrænset antal gange for at opnå den størst mulige værdistigning.

Ugens raket

Den deltager, som opnår den højeste procentuelle udvikling i løbet af ugen vinder Ugens raket. Dette foregår i ugen  1-5 oktober 2018.

Toplister

På Toplisten kan man se de deltagere, som fører i hovedkonkurrencen og ugekonkurrencen. På “Min profil” kan man se dine eventuelle gruppetoplister. Alle lister opdateres to gange om dagen, kl. 12.50 og kl. 17.05. Man kan læse mere om konkurrencen i konkurrencevilkårene

Investor-DM er en social konkurrence – du kan udfordre venner, kolleger og familie og vise dem, hvem der er bedst til trading! I konkurrencen kan man desuden oprette grupper, hvor man kæmper mod alle inden for gruppen.

Det er selvfølgelig gratis at deltage, men man skal være fyldt 18 år.

Førstepræmien i konkurrencen er et rejsegavekort på 7000 kroner. Ugens raket 1.-5. oktober vinder et gavekort på 2.000 kr. til Apple Store.

Besøg hjemmesiden

image_pdfimage_print
Del denne artikel