Køb af Statoil i 116,5

Udgivet: 27. august 2015

Jeg har d.d. valgt at købe Statoil. Jeg kom ind på 116,5. Der ligger nogle gamle bunde her omkring, og jeg vurderer, at aktien har fået tæv nok i denne omgang. Den kommer fra en kurs på 160 i maj måned. Som de fleste nok ved, er olien ikke inde i en god stime i øjeblikket, så dette trade er også et bet på at olien kommer lidt tilbage i de næste måneder. Norske Statoil er en “kvalitets” olie-aktie, og det er langt mindre risikofyldt at investere i denne type virksomhed i forhold til at købe en gearet olie-future.

Købet af Statoil netop nu er bakket op af RSI, PKS og MACD-indikatorerne. Købet kan både bruges kortvarigt med et target på mellem 122-126 (forventes nået, hvis markedet bare retter sig lidt de næste dage). Lidt længere frem tror jeg Statoil kommer tilbage til ca. kurs 140 NOK. Sidste gang vi så Statoil hernede var i december 2014, hvor jeg handlede den med succes. MA 200 ligger i ca. 140 MA 50 ligger i ca. 138. Dette kan danne modstand, hvis vi kommer derop.

Statoil
Statoil

uffe-dreiserUffe Dreiser samarbejder med daytrader.dk. Han arbejder til dagligt som Investment Advisor i U.D. Finansial consulting / Keyinvest 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel