Lær daytraderens hemmelighed: Price-action-analyser af kursgrafer

Udgivet: 23. oktober 2020

På mandag den 26. oktober har vi gratis webinar med daytrader Nanna Fick. Hun vil gennemgå en af de “hemmeligheder” som daytradere bruger for at opnå succes, nemlig såkaldt price-action.

Nanna Fick, daytrader

Begrebet price-action er en form for teknisk analyse, hvor man alene kigger på udviklingen af de såkaldte candlesticks. Den grundlæggende idé er, at alle markedsdeltagernes holdninger til prisudviklingen kan aflæses i udviklingen af candlesticks på en kursgraf. Price Action drejer sig altså om at følge og handle markedet bar for bar, og på den måde finde et sted at komme ind i markedet, og samtidig beslutte, hvornår man skal ud af markedet igen. Metoden bruges oftest til meget aktiv handel i et volatilt marked, og metoden er derfor IKKE for alle og enhver.

Oplægsholder er Nanna Fick, der arbejder som professionel proprietary trader i London, og underviser og handler også igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end ti års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.

Den optagede version af webinaret findes herunder:

image_pdfimage_print
Del denne artikel