Norsk Hydro blev anbefalet under Kickoff i Oslo

Udgivet: 16. marts 2017

Det blev til både advarsler og konkrete handelsidéer til deltagerne, da det norske Tradingeksperiment blev skudt i gang i Felix konference-center i centrum af Oslo, onsdag den 15. marts.
Advarslerne kom fra aftenens hovedtaler, cheføkonom Steen Jakobsen, der generelt var bekymret for verdens økonomiske situation.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

”Efter min mening er der høj risiko for recession i den amerikanske økonomi i løbet af de næste 1-2 år, og det kan sprede sig til resten af verden,” spåede Steen Jakobsen, der derfor vendte sin interesse mod råvarer såsom guld, der traditionel klarer sig godt i nedgangstider.

hyrdo
Præsentation af Peter Arendt

Efter Steen Jakobsen indlæg blev tilhørerne præsenteret for analyseredsskaberne fra det norske selskab Invettech. Investtech har specialiseret sig i neutrale købsanbefalinger ud fra automatiseret teknisk analyse af kursgrafer. Oplægsholderen, Christian Harto, fortalte, hvordan Investtech med en vis grad af sandsynlighed kunne forudsige fremtidige kursbevægelser på baggrund af grafens hidtidige bevægelse.

”Vores beregninger viser, at det altid er bedst at købe en aktie i en optrend, i stedet for at prøve at fange en vending,” sagde Christian Harto.

Harto gennemgik aktuelle aktier, og her viste Invettechs analyser, at den norske aktie Norsk Hydro kan være et interessant køb netop nu ud fra et teknisk udgangspunkt.

Dette synspunkt blev bakket op af aftenens sidste taler, den danske råvarertrader Peter Arendt, der var fløjet fra Århus for at deltage i Kickoff. Peter Arendt har mere end 17 års erfaring som trader og handler også for en kapitalfond. I oplægget gav han deltagerne en forsmag på, hvordan han analyserer kursgrafer, og her blev det også til en anbefaling af Norsk Hydro.

”Aktien ligger i et meget interessant område lige nu, og der kan være potentiale til endnu mere optur,” sagde Peter Arendt.

Både Investtech og Peter Arent skulle vise sig at få ret. Næste morgen efter Kickoff steg Norsk Hydro med over 6%.

Kickoff i Oslo
Kickoff i Oslo
image_pdfimage_print
Del denne artikel