Nye købsmuligheder

Udgivet: 23. september 2016

GULD
Guldprisen afviser nedadgående test af psykologisk støtte ved 1.300 dollar, hvilket frembringer en ny købsmulighed. Brud op over intervalmodstand i 1.377 vil frembringe endnu et signal til køb af guld. Langsigtet tror jeg fortsat på at guld skal stige i pris. Mit langsigtede mål ligger i 1.500 dollar. Kortsigtet er der dog allerede modstand og mål i 1.400 dollar. De tekniske indikatorer peger sidelæns. Således ligger både RSI og MACD neutralt placeret ved midten og de glidende gennemsnit er også samlet. (analyse foretaget af minagro)

BRENT
I en tid hvor olieprisen presses, er det nødvendigt igen at tage det store perspektiv i sigte. For på lang sigt er mulighederne nedad begrænsede. Det er de derimod ikke i opadgående retning. Som en langsigtet handel vil olien være en oplagt købskandidat ved brud over 53 dollar med target i 70 dollar og stop i 45 dollar. (analyse foretaget af minagro)

AP Møller-Mærk
Selskabet meldte om opsplitning i ugens løb, og det betød i første omgang en god kursgevinst. Siden er aktien faldet lidt tilbage, men den befinder sig stadig stadig inden for en solid opadgående trendkanal. Ofte ses vedvarende kursstigninger efter aktiesplit, så potentialet er bestemt til stede i det store danske selskab.


Ønsker du at handle? Du kan handle alle tre produkter hos Markets, hvor du både kan “købe” eller “sælge”. Se mere her.


Prisen på guld kan være på vej op.
Prisen på guld kan være på vej op.
image_pdfimage_print
Del denne artikel