Oh dear, oh dear! Det ser ikke godt ud!

Udgivet: 29. september 2021

Den amerikanske trader Larry Pesavento sad oppe til sent i nat for at kigge på børsmarkederne, og han kunne bestemt ikke lide, hvad han så.

”Vi er stadig i en bullish trend opad, men alle tegn i markedet ser forkerte ud lige nu,” forklarer Larry Pesavento i nedenstående videoanalyse.

Larry Pesavento er teknisk analytiker og har  bl.a. fungeret som mentor for danske Tom Hougaard.

Larry har været aktiv på børsen siden 1970’erne, og han benytter sig af teknisk analyse til at forudsige markedsbevægelser.

Lige nu går hans bekymring på de bevægelser, han ser i det store amerikanske S&P 500-indeks. Ifølge Larry kan bølgerne komme til at gå særdeles højt i de kommende uger i hele markedet, og hvis S&P 500 ender med at bryde først 4300 USD, og siden 4230 USD, så kan det virkelig blive grumt.

”Hvis prisen dykker ned under 4230 USD – ohoh, så pas virkelig, virkelig på”.

I skrivende stund ligger S&P 500 i kursen på 4382 USD.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

I værste fald ser Larry Pesavento et fald på hele 1000 point ned til 3400 USD i S&P500. Det kræver dog en række af nedadgående prisbrud, der slet ikke har indtruffet endnu.

”Men som trader skal du være klar til det. Vi kommer til at se en grad af volatilitet i oktober, som du ikke vil tro,” opsummerer Larry.

Hvis du gerne vil shorte markedet – det vil sige spekulere i fald – så kan du benytte handelsplatformen Markets, hvor du kan “sælge” indekset med navnet US500, der svarer til S&P 500. Læs mere om selve Markets her.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app
image_pdfimage_print
Del denne artikel