Lektion #3 Sarids elever: Eksempler på performance

Udgivet: 15. marts 2023

For at modtage Sarid Harpers indikator og blive klar til webinarerne, hvor Sarid gennemgår sine metoder foran et live-publikum, skal du:


Sarid Harper har i forbindelse med udviklingen af indikator-softwaren opbygget et forum af tradere, som benytter hans software. Og mange af dem med stort held – eller dygtighed. I det følgende vil vi gennemgå nogle performance-eksempler fra Sarids “elever”, samt eksempler på handler med den automatiserede software, en tradingrobot, som Sarid har udviklet for at verificere systemets performance og styrke. I løbet af forløbet vil der også være en række webinarer med Sarids “elever”, der fortæller om, hvordan de bruger hans system. Blandt disse elever er der tidligere institutionelle, professionelle valutahandlere.

Herunder er nogle beskrivelser af, hvordan de tradere, som benytter systemet, handler. Vi forventer ikke, at du kan forstå alle detaljerne i dette på nuværende tidspunkt. Forløbet er til for at lære dig, hvordan du skal handle. Så eksemplerne herunder kan i højere grad tjene som illustration af, at systemet kan danne grundlag for, hvordan man kan handle valuta på en profitabel måde.

Det første eksempel er en tysk trader, som handler for en stor hedgefond. Han har fokus på de to elementer, som også er nøgle-elementer i Sarids system: Nemlig currency strength – altså hvilke valutaer, som er særligt stærke og svage lige nu – kombineret med støtte- og modstandsniveauer.

Herunder kan man se lidt statistik på hans handler, og det er værd at lægge mærke til den relativt høje hit-rate på gevinst i 74% af alle handler, og det samlede stabile, og positive afkast, som er baseret på et væsentligt antal handler – i alt 150.

Kvindelig trader handler ekstreme prisniveauer

Det følgende eksempel er en kvindelig trader fra USA, som handler for en mindre fond i USA. Hun fokuserer på ugentlige udbuds- og efterspørgselsniveaer i markedet. Når prisen rammer sådan et niveau, begynder hun at akkumulere positioner. Denne fremgangsmåde er mere stille og rolig, da den kræver, at man venter på, at prisen når hen til nogle ekstreme prisniveauer på grafer med en lang tidshorisont. Resultaterne er skabt over en længere periode og kræver tålmodighed.

Engelsk trader verificerer softwarens signaler

Herunder har vi et eksempel på en ny trader fra England, som handler på en demokonto for at verificere gyldigheden af de signaler, som softwaren viser. Følgende resultater stammer fra en periode på cirka 3 måneder. Vedkommende handler på en lidt anden måde end mange andre, da han anvender såkaldt hedging i stedet for at bruge stops, for at begrænse risikoen. Det vil sige, at han afdækker sin risiko ved at åbne positioner, som er modsatrettede og holder dem åbne i en periode. Dette medfører en ekstremt god hit-rate, men resulterer ofte i en højere drawdown, da teknikken kræver, at man skal holde de forskellige handler åbne i en længere periode. Traderen køber kun valutaer, der giver en positiv swap (rente-forskel), da handlerne typisk holdes åbne i flere dage eller uger.

Algoritmen handler selv

Sarid Harpers algoritme handler også helt på egen hånd, og som trader kan man lade sig inspirere af dens handler og tage nogle af de samme handler selv. Systemet, som algoritmen er baseret på, er i øvrigt baseret på den indikator, som du kan få udleveret som en del af dette forløb.

Det interessante er, at det lykkes algoritmen at tage en masse små gevinster. Det har givet en lav, samlet risiko, men et stabilt stigende afkast over tid. Følgende resultater stammer fra den algo-trader, som bruges til at verificere softwarens konfiguration. Det dækker over en periode på lidt over 6 måneder og viser et fint og stabilt afkast på cirka 10% gennem 158 handler.

Som et sidste eksempel kan du se videoen med en trader, som benytter to af Sarids algoritimer. Videoen er fra februar 2021 og giver en ide om, hvad han har opnået ved at benytte Sarids systemer.

Hvis du synes, at nogle af detaljerne i ovenstående er svære at forstå, så fat mod. For det, du skal lære på kurset her, er hvordan du selv kan bruge systemet og finde din egen måde at bruge Sarids værktøjer på.

Så glæd dig til de næste lektioner. Du har begivet dig ud på en spændende vej, hvor du skal lære at blive profitabel som valutahandler!

image_pdfimage_print
Del denne artikel