Postivt afkast 33 måneder i træk! Daytrader.dk interviewer børshaj.

For de fleste tradere er markedet en daglig kamp, hvor måneder med positivt afkast, afløses af måneder med negativt. Men sådan har det ikke været for den franske trader Olivier Danvel. Han har tromlet driftssikkert igennem markedet dag efter dag – 33 måneder i træk uden en eneste gang at gå i minus på månedsbasis. Og det er vel og mærke sket i et ekstremt volatilt børsmarked, hvor kurserne alene i december faldt med omkring 20% de fleste steder i verden. Selv i de omgivelser kom Olivier ud i plus. Du kan se hele statistikken via handelsplatformen eToro. Her kan du også selv kopiere Oliviers handler helt automatisk.

På daytrader.dk har vi haft mulighed for et eksklusivt interview med Olivier, hvor han også præsenterer nogle af tankerne bag sin strategi. Du kan se hele interviewet i videoen herunder.

Olivier handler først og fremmest valutapar. Han studerer nøje udvalgte forexkryds, og på basis af sin research køber han sig ind i markedet på de helt rigtige tidspunkter flere gange om måneden.

Du kan automatisk kopiere de handler som Olivier foretager. Det sker via handelsplatformen eToro. Ovenstående interview er lavet i sponsorsamarbejde med handelsplatformen eToro. På daytrader.dk er vi meget begejstrede for samarbejdet, fordi det giver os mulighed for at få eksklusive interviews med en gruppe af meget dygtige, private tradere til stor inspiration for os selv og vores brugere.

Følgende video er en kort introduktion til, hvordan du kopierer tradere som Olivier og andre på handelsplatformen eToro.

eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er. Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, hvilket indebærer en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 68% af private investorer mister deres penge, når de handler CFD’er ved denne udbyder. Du skal overveje om du forstår, hvordan CFD’er virker, og om du har råd til at løbe risikoen for at miste dine penge. Historisk afkast er ikke ikke indikativ for fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år, og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission. Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Bortset fra handel via CFD'er, er handel med kryptoaktiver ureguleret og overvåges derfor ikke af nogen EU -lovgivning.

Daytrader.dk kan i nogle tilfælde modtage kommission for tradere på platformen. Kommissionen gør det blandt andet muligt for daytrader.dk at afholde gratis trading-kurser.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær