Salgsmuligheder i kobber

Udgivet: 15. januar 2019

Prisen på copper/kobber har været i en bred konsolideringsfase siden et stort fald i sommeren 2018. Nu kan der imidlertid være optræk til yderligere fald, der kan udløse flere shortmuligheder.

Det mener i hvert fald privat trader Claus Munk Larsen, der i nedenstående video analyser prisen på copper.

I første omgang er det prisen omkring 2.5671 dollars, som Claus Munk Larsen kigger efter. Hvis copper bryder ned igennem dette niveau, afsluttes en stor såkaldt skulder-hoved-skulder-formation, og det kan i første omgang betyde prisfald helt ned til 1.7860 USD. Der er dog tale om et langt swingtrade, så man skal have tålmodighed, hvis man ønsker at handle.

Kommer der yderligere brud, kan faldet åbne op for endnu flere shortmuligheder, når prisen re-tracer. Se videoanalysen.

Claus Munk Larsen har fungeret som privat trader og blogger, siden han i 2016 blev kåret som årets bedste nye trader, da han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%.

Copper kan handles hos både Saxo Bank og Markets.

Det er muligt at møde Claus Munk Larsen og høre mere om hans tradingmetoder på Nordic Invest Camp, hvor Claus Munk Larsen holder oplæg i daytradertrummet.

 

 

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

image_pdfimage_print
Del denne artikel