Stort fald: Åbner short-position i DAX

Udgivet: 10. august 2018

DAX svækkes igen og ser ud til at bryde første støtte i nedadgående retning ved 12.464 euro. Med bruddet under dette bundniveau åbner jeg nu op for en short i DAX30 med mål ved i første omgang bundene fra marts måned i år i 11.726 euro. Med bruddet er der fremkommet en lokal Skulder Hoved Skulder topforamation, der også taler for et fald mod 11.726 euro.

Vil du spekulere i aktiefald? Brug en godkendt platform til shorting Skriv dig op

Det store handelsinterval der har udviklet sig hen over det seneste halvandet år, kan stadig nå at skabe det velkendte tekniske mønster, der meget banalt kaldes for en Skulder Hoved Skulder Topformation. En topformation der i givet fald vil kunne få DAX og dermed det europæiske aktiemarked ind i en voldsom nedtur. Topformationen vil således indikere, at målet på den lange bane vil ligge nede i omegnen af 10.000 euro – som minimum.

På grund af denne risiko, holder jeg fast i min anbefaling om, at investorer skal passe på deres penge og reducere i deres beholdning af aktier.

I opadgående retning er der i første omgang først for alvor modstand til DAX30 ved 12.890 euro. Ved brud her over vil jeg tage tab på min nye short i DAX30. De tekniske indikatorer peger igen nedad og bakker derfor op om min nye short i DAX.

KONKLUSION:

Aktuel kurs er 12.476 euro.

Jeg åbner en short i DAX på bruddet under støtte i 12.464. Target lægger jeg i første omgang ved 11.726 euro og købs og tabsstop i 12.890 euro. Langsigtet er der endda risiko og mulighed for at jagte profit ned mod 10.000 euro.

Kurs i dag: 12.468
Modstand: 12.890
Støtte: 12.464
Trend kort: ↓
Trend lang: →


Daytrader.dk: Du kan f.eks. åbne en short-position i DAX på handelsplatformen Markets. Find markedet med navnet “Germany 30”, der står for DAX. Vurder din investering og tryk “sælg”. Bemærk, at Germany 30 er gearet 1:20 hos Markets. Det betyder, at din evt. gevinst skal ganges med faktor 20. Det samme gælder naturligvis et evt. tab. Se evt. forklaringvideo her

DAX-indekset på en ugegraf.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Peter Arendt har også et mentorforløb for nye investorer og tradere, som gerne vil lære mere om, hvordan de kan optimere deres portefølje og håndtere risikostyring bedre. Vil du vide mere om mentorforløbet, kan du kontakte Peter Arendt her

 

Se også mere om mentorforløbet her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel